Loading color scheme

Představujeme novou dimenzi High Definition barev

{phocagallery view=category|categoryid=1213|imageid=3610|float=left}Představte si pravou barvu v plné kráse! Nová IGORA ROYAL neklade žádné limity Vaší kreativitě a přáním. Nová IGORA ROYAL Vám nabídne vše co od barvy žádáte – maximální intenzitu barvy, šetrnost k vlasům i vlasové pokožce a široký výběr odstínů. IGORA ROYAL využívá novou technologii High Definition, která poskytuje 100% spolehlivé výsledky za všech okolností. To znamená přesnou, zářivou a dlouhotrvající barvu – dokonce I když máte porézní vlasy. Tato inovace odráží nej-novější trendy v barvení po celém světě a potvrzuje přední pozici Schwarzkopf Professional v kadeřnickém průmyslu.

Je čas učinit to nejlepší ještě lepším. Více než 51 let vědomostí o barvě, více než 100 000 pro-daných barev denně, které jsou dostupné v 60 zemích po celém světě: IGORA ROYAL je vlajko-vou lodí mezi permanentními barvami Schwarzkopf Professional a průkopníkem v kadeřnickém průmyslu. Schwarzkopf Professional neustále pracuje na tom, aby přinášel nové technologické pokroky, vytvářel nové, inovativní produkty a aplikační systémy. Laboratoř výzkumu a vývoje Schwarzkopf Professional pro Vás vytvořila tu nejlepší barvu na trhu.

Nová IGORA ROYAL: nastavení nového standardu v barvení
Barvení Schwarzkopf Professional nebylo nikdy tak kreativní a zářivé jako je nyní: Kořínky ve světlých barvách, dech beroucí ombre efekty od blond po červené a od tmavých po kontrastní konečky. Okouzlete své okolí pravou barvou v plné kráse s novou IGORA ROYAL, která Vám splní každé přání týkající se barvení, bez ohledu na typ vlasů, Váš styl či věk. Těšit se můžete na perfektní krytí bílých vlasů a nejvyšší sytost módních odstínů. Nová IGORA ROYAL poskytne Vašim vlasům dokonale sjednocenou barvu dokonce i na porézních a poškozených vlasech. Už se nemusíte bát rychlému vyblednutí barvy. Nová IGORA ROYAL zajistí Vašim vlasům až o 50% delší zachování barvy a o 25% lepší zářivost. "Když jde o barvení, musí produkt přinést 100% výkon a musí být absolutně spolehlivý. To, že IGORA ROYAL přináší přesné barevné výsledky je velkou výhodou a věřím tomu, že to je ten hlavní důvod proč je IGORA ROAYL tak jedinečná," říká Lesley Lawson, globální ambasadorka Schwarzkopf Professional pro barvu.

High Definition technologie
Pravá, zářivá a dlouhotrvající! Vylepšený výkon IGORA ROYAL je založen na nové technologii High Definition. Díky této technologii barva lépe proniká do vlasové kůry a je uzamčena uvnitř. Vlas je perfektně zacelený a barva má vyšší intenzitu, která vydrží déle.

IGORA ROYAL od Schwarzkopf Professional
IGORA ROYAL Vám nabízí 121 vzrušujících nových odstínů. Kromě pokrytí všech barevných směrů, které si dokážete představit, IGORA ROYAL rozumí Vašim specifickým přáním! Barevný svět ABSOLUTES je zaměřen na potřeby zralých vlasů. Tato řada poskytuje dokonalé krytí a dlouhotrvající módní odstíny v jednom kroku. FASHION LIGHTS nabízí podkategorii melírovacích barev, které poskytují maximální kontrast a maximální zesvětlení pro zářivé barvy, opět pouze v jediném kroku. SENEA potěší klienty, kteří vyhledávají vysoký comfort vlasové pokožky. Navíc je tato podkategorie barev bez amoniaku, zápachu, parfemace a poskytuje perfektní krytí až 90% neutralizérů, jako i mix tónů a pastelových odstínů nabízí dodatečné technické a kreativní řešení pro nekonečné možnosti nové IGORA ROYAL.

Dopřejte svým vlasům to nejlepší s novou IGORA ROYAL od Schwarzkopf Professional! Doko-nalé krytí, delší zachování barvy, lepší zářivost a navíc i péče během barvení – to vše představuje nová IGORA ROYAL! Užijte si pravou barvu v plné kráse a užijte si obdiv svého okolí!

{phocagallery view=category|categoryid=1213|limitstart=0|limitcount=0}