Loading color scheme

Objevte kouzlo přírody v kosmetice značky Fikkerts!

{phocagallery view=category|categoryid=2131|imageid=6903|float=left}Je nám ctí a zároveň radostí představit vám nový přírůstek do naší bohaté rodiny - anglickou značku Fikkerts, která se již více jak 100 let při tvorbě svých kosmetických přípravků inspiruje krásami venkovských zahrad. Pokud milujete přírodu stejně, jako my, zaručeně si jí oblíbíte! Nejen, že do svých produktů přidává ty nejkvalitnější přírodní suroviny, navíc vás také zahrne nespočtem jedinečných vůní, které do vašeho srdce vnesou slunce a klid.

Ruce a nohy jsou jedny z nejzatěžovanějších částí vašeho těla a právě proto je o ně potřeba náležitě pečovat. Pro zjemnění pokožky se perfektně hodí intenzivní hydratační krémy s výtažkem z růže, levandule nebo zeleného čaje, které díky přidanému kokosovému oleji, bambuckému máslu, měsíčku lékařskému a vitamínu E zanechají vaše ruce hebké a příjemně provoněné. Před nanesením krému doporučujeme pokožku vyčistit tekutým mýdlem nebo jemným peelingem s drcenými skořápkami vlašských ořechů, které odstraní nejen nečistoty, ale i odumřelé kožní buňky. Chladivý pocit vašim unaveným nohám dopřeje osvěžující mléko s výtažkem z máty, myrhy a arniky, jež pokožku zklidní a podpoří také její obnovu.


Chvíle strávené ve vaně nebo sprše by měly být okamžiky, při nichž uvolníte nejen své tělo, ale i mysl. K tomu vám skvěle dopomohou omamné vůně těch nejkrásnějších květin, jako je růže, jasmín nebo modrý zvonek, ukrývající se v našich nových sprchových gelech a hydratačních mýdlech. Máte-li doma vanu, vyzkoušejte jednu ze solí nebo pěn do koupele, které zanechají vaši pokožku čistou a hebkou.

Proč se o radost nepodělit i se svými nejbližšími? Věnujte jim krásnou dárkovou sadu s produkty pečujícími o ruce nebo i celé tělo! Mimo kvalitního zpracování a krásných vůní jistě ocení i originální design obalů s klasickým anglickým nádechem.

Kosmetické přípravky za super ceny od našeho partnera!

{phocagallery view=category|categoryid=2131|limitstart=0|limitcount=0}