Loading color scheme

Mýdlová romance v podání značek Somerset Toiletry a Scottish Fine Soaps

{phocagallery view=category|categoryid=2185|imageid=7166|float=left}Už se nemůžete dočkat letního počasí a teplých romantických večerů? My jsme sice už zimní kabáty odložili, ale protože stále nejsme naladěni na vlnu nadcházející sezóny, přinášíme vám několik žhavých novinek, které potěší nejen vaše smysly, ale zahřejí u srdce i vaše blízké!

Tuhá mýdla v unikátních plechových krabičkách od značek Somerset Toiletry a Scottish Fine Soaps se pyšní škálou fantastických vůní a propracovaným designem, jemuž vévodí motivy květů a srdcí v pastelových barvách. Třikrát mletá mýdla vyrobená z precizně vybraných ingrediencí neobsahují parabeny a jsou určena pro péči o pokožku celého těla, což za parných letních dnů ocení každý, kdo miluje dlouhotrvající pocit svěžesti.

Produkty anlgické značky Somerset Toiletry v sobě snoubí pravou britskou hrdost a poctivost, která je vkládána do každého výrobku. Kvalitní technologie a výběr přírodních surovin dává vzniku mýdlům s dokonalou vůní a nádherným balením. Jemnost a romantické ladění byste však nečekali od značky Scottish Fine Soaps pocházející z drsného Skotska známým svými nehostinnými podmínkami. Mile vás proto překvapí svou novou luxusní řadou mýdel „Sweet Sayings“, ukrytými v dárkovém balení s osobním vyznáním toho, jak moc vám na obdarovaných záleží.

Další široká nabídka mýdel za super ceny ZDE!

{phocagallery view=category|categoryid=2185|limitstart=0|limitcount=0}