Loading color scheme

Iris - nová vůně Crabtree & Evelyn

Iris - nová vůně Cratree & Evelyn Tradiční britská kosmetická značka Crabtree & Evelyn představuje Iris, neodolatelnou kolekci inspirovanou decentní krásou květu, který jí dal jméno. Esenci vůně kolekce tvoří v kosmetice běžně používaný kořen kosatce. Netradiční kořeněné aroma mu dodává italský bergamot, černý rybíz, exotické santalové dřevo a pačuli doplněné o vetiver a cedrové dřevo. Výsledkem je elegantní a svěží Iris, neobyčejná vůně pro moderní ženu.

 

Značka Crabtree & Evelyn vyniká propracovanou, komplexní péčí o své zákazníky, ke kterým ostatně patří i členové britské královské rodiny. Spolu s parfémem Iris je k dispozici také luxusní kolekce tělové kosmetiky a vonných doplňků do interiéru. Luxusní řada pro péči o tělo s blahodárnými účinky je vyrobena z extraktů květin (pivoňka, bezový květ a magnólie), šípků bohatých na vitamín C a pupalky dvouleté. Unikátní kombinace přírodních ingrediencí pokožku intenzivně vyživuje a zanechává ji hebkou, hladkou a pružnou. Při výrobě tělových produktů z řady Iris nejsou používány parabeny, nitrosaminy, ftaláty, propylenglykoly ani minerální oleje.

Tělová kosmetika

Toaletní voda Iris (100 ml, 1020 Kč) je prezentována v luxusně kompaktním čtvercovém flakonu, se zjemněnými okraji a dominantním květem irisu vyleptaným do skla. Autorkou designu je Bella Towse, mladá absolventka slavné britské designérské školy Central Saint Martin's.

Sprchový gel (250 ml, 430 Kč) obsahuje extrakty z irisu, pivoňky, bílé magnólie, bezového květu a glycerin. Zanechává pleť čistou, pěstěnou a nádherně vonící.

Pečující tělové mléko (250 ml, 620 Kč) s přírodními extrakty se snadno vstřebá a ponechá pleť hedvábnou a nádherně vonící. Mléko obsahuje šípek a pupalku dvouletou - rostliny bohaté na mastné kyseliny, smíšené s bambuckým máslem a kokosovým olejem, takže spolehlivě zvlhčuje suchou pleť.

Sada 3 mýdel (3 x 85 g, 520 Kč). Vonné mýdlo nádherně zjemňuje pleť zvlhčující směsí z bambuckého másla a éterických olejů.

Do interiéru

Vůně do interiéru z kolekce Iris provoní prostor velmi netradiční sladce-kořeněnou vůní. Svěžími barvami a jednoduchým designem navíc dodají domácnosti stylovou atmosféru.

Vonný sprej (100ml, 380 Kč) promění interiér pomocí tajuplné a svůdné vůně, jemně smíšené s tóny vzácných dřevin.

Difuzer (250 ml, 1100 Kč) provoní interiér sytou vůní irisu a dřevitých esencí a hezky ozdobí interiér.

Vonná svíčka (doba hoření 50 hodin, 1100 Kč) zahřeje interiér svým plamínkem a provoní jej netradiční květinovo-dřevitou vůní kosatcové kompozice.

Vonný papír do šatních skříní (6 kusů, 590 Kč) na našem trhu prodává výlučně značka Crabtree & Evelyn. Stačí vložit jeden list papíru do skříně nebo zásuvky (a zastřihnout dle potřeby). Intenzivní, přesto jemná vůně příjemně provoní celý šatník a oblečení.