Loading color scheme

Udělejte si šťavnatého Valentýna s LUSH!

Udělejte si Å¡Å¥avnatého Valentýna s LUSH! Jak už je dobrým zvykem, kosmetická firma Lush vždy nabízí něco jiného a originálního, a to i ke dni svatého Valentýna. Nečekejte všudypřítomná,okoukaná srdíčka a kytičky. Tento rok se do nabídky vrací populární produkty a samozřejmě i další zbrusu nové, které vás rozhodně naladí na zamilovanou vlnu... jiskřivé vzrušení vás nemine!

Novinky

Šumivá bomba do koupele The Frog Prince – 145 Kč
Polibte roztomilého žabáka na červené našpulené rtíky a šup s ním do plné vany - stejně jako v pohádce se promění v něco okouzlujícího... Obklopí vás v koupeli zbrusu novou vůní, grandiózní kombinací jasmínu, santalového dřeva, růží a květů neroli.

 

Sprchový gel It's Raining Men – 195 Kč
Aleluja! Božský sprchový gel, jehož vůně totožná s nejoblíbenějším mýdlem Honey I Washed the Kids je bestsellerem mezi všmi řadami. Dejte svému sprchování šťávu s požitkářskou vůní medu a tropických květin. Vaše kůže zůstane jemná a lahodně vonící jako Crème brûlée... prostě k sežrání!

Udělejte si Å¡Å¥avnatého Valentýna s LUSH! Mýdlo Love Birds – 148 Kč za 100 g
Rozmazlování pro všechny zamilované... Mýdlo obsahuje odzbrojující mix osenciálních olejů - afrodisiak, která z Valentýna udělají opravdu speciální den. Vůně totožná s balistikou Keep It Fluffy obsahuje smyslný jasmín a vanilku, záruky romantické atmosféry. Mýdlo zjemní a hydratuje vaši pleť a zanechá na ní vůni tak neodolatelnou, že si k sobě budete chtít přivonět znovu a znovu!
Miláčkové jsou zpět...

Šumivá bomba do koupele Ex Factor – 95 Kč
Že nejste zamilovaní? Štve vás to, nebo je vám to naopak úplně fuk? Udělejte si Valentýna sami pro sebe, ve vaně samozřejmě! Šumivá bomba do koupele ve tvaru vánočního perníčku kolem vás rozprostře aroma květů ylang ylang a vanilky a věnuje vám své srdce. Mazlivá kombinace esenciálních olejů je stejná jako v oblíbené bombě do koupele Butterball - krásně vás zrelaxuje a není pochyb, že naladí na setkání s někým novým.

Tuhá pěna Magic Mushroom – 125 Kč
S tímhle parťákem bude váš Valentýn zábava - udělá z vaší koupele zázrak s jahodovou pěnou! Vůně je směsí oblíbených řad Vanillary a Yummy Yummy Yummy (vůně jahodového poháru). Rozdrobte pod proudem vody tekoucí z kohoutku a oddejte se záplavě bublinek, které neodolatelně zjemní kůži celého těla.

Udělejte si Å¡Å¥avnatého Valentýna s LUSH! Dárky z lásky...

P.S.: Miluju tě – 650 Kč
Řekněte to tímto roztomilým malým dárkem... čtyřkombinace romantických produktů bude jasným důkazem. Vše baleno v papíru s reliéfním vzorem ptáčků a srdcí. Obsahuje: sprchové želé The Joy of Jelly (100g), masážítko Strawberry Feels Forever (mini), mýdlo Love Birds a emotibombu Sex in the Shower.

Be Mine – 1250 Kč
Sexy selekce šesti báječných dárků, díky kterým vám prostě musí padnout do náručí! Řekněte, je možné odolat koupeli v marshmallow a sprše, kde prší muži? Vše zabaleno v znovu použitelné krabici. Obsahuje: krémovou koupel Melting Marshmallow Moment, šumivou bombu The Frog Prince, sprchový gel It's Raining Men (100g), bombu Sex Bomb, cukrový scrub Sugar Babe, masážítko Soft Coeur a tuhý parfém Lust.