Loading color scheme

Crabtree & Evelyn pro moderní gentlemany

Nomad V pražském obchodním Centru Chodov byl počátkem října 2010 otevřen první obchod renomované britské kosmetické značky Crabtree & Evelyn. V široké nabídce lze vybírat z prvotřídní kosmetiky, interiérových parfémů a gurmánských specialit... a na své si přijdou také pánové.

Pánská řada přípravků pro holení vychází ze staroanglické tradice kvalitních, dlouhotrvajících vůní přírodního původů a holení na mokro. Důkazem kvality je také to, že je tato značka oblíbenou pánskou kosmetikou Charlese, prince z Walesu.

 

Na výběr jsou tři řady kosmetiky: Nomad, Sandalwood a West Indian Lime. Od každé vůně si můžete dopřát kolínskou, holicí krém či mýdlo a pečující balzámy. Dejte své pleti dotek originálních vůní, které jsou perfektní směsí těch nejzajímavějších rostlinných esencí - povzbuzující, klasické a odvážné vůně pro každou příležitost. Přípravky jsou navrženy čistě na přírodní bázi a budou voňavou tečkou za vaší každodenní péčí.

Zažijte holení po vzoru anglických lordů! Crabtree & Evelyn nabízí ve spolupráci se značkou Edwin Jagger ručně vyráběné štětky na holení. Ty jsou k dispozici v několika velikostech, rukojeť je imitací slonoviny a štětiny nejsou ničím jiným, než pravou jezevčí srstí.

West Indian Lime Nomad
Řada Nomad je dobrodružným výletem pro vaše smysly. Exotické tóny týkového a santálového dřeva jsou doplněny náznakem zázvoru, citronu a zeleného bambusu z Dálného východu.

Sandalwood
Pro svoji hřejivou vůni a smyslnost je indické santálové dřevo ceněno již více než 4000 let. Jeho vzácné aromatické látky voní velmi dlouho a díky exotickému nádechu jsou atraktivní pro muže i ženy.

West Indian Lime
Zklidňující citrusová esence - směsice aromat čerstvých limetek, citronů, květů pomerančovníku a vetiveru. Vůni doplňuje muškátový ořech, zázvor a koriandr a dřevité tóny jalovce, cedru a santálového dřeva. Nadčasová vůně, vhodná pro kterékoliv roční období.