Loading color scheme

Určeno pro pány... ale holky budou chtít taky! Nová kolekce Dirty značky Lush z výrobny Gorilla Perfumes

{phocagallery view=category|categoryid=18|imageid=26|float=left}Značka přírodní a ručně vyráběné kosmetiky Lush představuje novou kolekci z řady Gorilla Perfumes. Jmenuje se Dirty a je pro muže, kteří se starají o svůj vzhled, ale nechtějí se po ránu obtěžovat s přehnaně velkou kosmetickou výbavou. Originalita spočívá v nápadu rozebrat parfém na samostatné složky, samy o sobě skvěle vonící, a použít je v jednotlivých produktech této kolekce. Pak stačí provést rutinní ranní hygienu a... voilà, originální vůně Dirty je na světě! Osvěžující, mužná řada je nabitá mrazivým mentolem, mořskou solí a špetkou levandule, protože i kůže největšího drsňáka potřebuje jemné, zklidňující pohlazení.

Simon Constantine, vedoucí Gorilla Parfumer v Lushi, říká: „Většina chlapů používá po ránu jen minimum kosmetiky – vyčistí si zuby, oholí se, osprchuje, použije deodorant a upraví si vlasy. Běžně tyhle produkty voní různě a ne vždycky společně fungují dobře. S Dirty je to ale tak, že po čištění zubů zůstane aroma máty, po sprše také a navíc s mořskou solí, oholí se s lehkým náznakem levandule, z vlasů je cítit candelia a kokos a deodorant – to je antibakteriální tymián. Kombinací přípravků tak vznikne kompletní vůně a pak už zbývá vše jen za vším udělat tečku s trochou kolínské Dirty."

Zcela unikátní nová řada Dirty, která je primárně určená mužům, ale zřejmě jí propadnou i jejich ženské protějšky, zahrnuje sprchový gel, krém na holení a vlasový stylingový gel, což jsou klasické produkty ze sortimentu LUSH. Zcela nový je tělový sprej a také tabletky na čištění zubů!

PRODUKTY LUSH Z ŘADY DIRTY

Dirty Springwash sprchový gel
Jako osvěžení v divokém horském potoce, tenhle sprcháč pořádně probere všechny ospalé hlavy ráno po dlouhé noci a připraví na jakoukoli schůzku i poté, co jste zrovna zvedali metráky v posilovně, lezli po skalách nebo uběhli pár kilometrů. Cena: 100 ml – 200 Kč.

Dirty krém na holení
Jemně a lehce odstraní strniště a postará se o pokožku už v průběhu holení. Nanést, oholit (pozor, nepění) a opláchnout. Lehce, jednoduše, rychle a pokožka je spokojená. (Pokud je třeba, je možné se s ním namazat i po holení). Pokožku utiší a pohladí ovesné mléko s levandulí. Cena: 200 Kč.

Dirty tělový sprej
Alternativa deodorantu, která dokonale osvěží podpaží, jehož kůže je velmi jemná a vyžaduje používání nedráždivé kosmetiky. Santalový olej, levandule, olej z hořkého pomerančovníku neroli a tymián spolu utvářejí nezaměnitelnou vůni Dirty. Pro chlapy, kteří se s tím nechtějí zbytečně mazlit! Cena: 200 ml - 600 Kč.

Dirty vlasový krém
Pevně tužící stylingový krém, s fair trade kokosovým olejem, gelem ze lněných semínek a směsí bylinek, který vlasy nezatěžuje, ale naopak je během dne vyživuje. Navíc obsahuje také kakaové a madhukové máslo pro zjemnění. A díky lehkému aroma santalového dřeva a borovicové esence budou vaše vlasy vydávat božskou vůni! Cena: 325 Kč.

Dirty zubní tabletky
Skvělý nápad, jak snížit množství tub od zubní pasty putující na smetiště. Tyto tuhé tabletky jsou totiž mnohem méně náročné na balení a použití konzervantů. Prostě jednu rozkousejte a čistěte zuby kartáčkem, jak jste zvyklí. Užijete si mátovou svěžest s náznakem pomeranče a obsažená soda bicarbona zanechá zuby čisté. Cena: 110 Kč / 40 tabletek.

{phocagallery view=category|categoryid=18|limitstart=0|limitcount=0}