Loading color scheme

Nový Viaderm Skin Beauty - zdravá a krásná pleť bez vrásek

{phocagallery view=category|categoryid=93|imageid=223|float=left}Málokterá část těla tak věrně odráží náš aktuální zdravotní a psychický stav a dokonce také věk, jako kůže. Není divu, že jí ženy věnují velmi intenzivní pozornost. Za zlomový bývá považován věk mezi třicítkou a čtyřicítkou. V tomto období je žádoucí začít se o pleť pravidelně starat, a to jak zvenku tak i zevnitř. Optimální je kombinovat kvalitní kosmetiku s přírodními nutrikosmetickými výživovými doplňky, které díky svému složení a formě působí přímo v hlubokých dermálních vrstvách, jejich účinek je proto dlouhodobější, trvalejší a také viditelnější.

Jediným nutrikosmetickým přípravkem, jehož základem je vysoce kvalitní extrakt z pupalky dvouleté, je novinka od Walmarku, doplněk stravy Viaderm Skin Beauty. Pupalkový olej obsahuje kyselinu gama-linolenovou velmi příznivě působící na zdraví pokožky. Unikátní složení účinných přírodních látek ve Viadermu Skin Beauty doplňuje dobře známý koenzym Q10, zázračná kyselina hyaluronová a křemík. Olej z pupalky dvouleté hydratuje pokožku, zlepšuje elasticitu a pevnost, udržuje ji hladkou, pomáhá redukovat svědění a záněty.

Koenzym Q10 jako antioxidant chrání buňky proti působení volných radikálů a tím zabraňuje stárnutí pokožky. Jeho hladina v kůži se snižuje s věkem.

Kyselina hyaluronová přináší revoluci v péči o pleť, velmi efektivně podporuje pružnost, hydrataci a hladkost pokožky, pomáhá zachovat její mladistvý vzhled.

Křemík pomáhá stimulovat tvorbu kolagenu uvnitř pokožky a redukuje tak výskyt vrásek a zvyšuje pružnost pokožky.

{phocagallery view=category|categoryid=93|imageid=222|float=right}Investice do zdravé pleti se odráží při každém pohledu do zrcadla. Pleť je pevná, krásná, dobře hydratovaná, s minimem vrásek. Pravidelné užívání Viadermu Skin Beauty navíc zvyšuje odolnost pleti vůči vnějším vlivům, které jí neprospívají, a které můžeme sami jen těžko ovlivnit - především smog a jinak znečištěné městské ovzduší.

Nový Viaderm Skin Beauty nabízí pomoc ženám, ale samozřejmě také mužům, kteří chtějí zpomalit proces stárnutí pokožky, zachovat si zdravou, krásnou a pružnou pleť. Doporučené dávkování jsou 2 tobolky denně, nejlépe dlouhodobě, minimálně po dobu jednoho měsíce. Tobolky mají atraktivní perleťový vzhled a obsahují pouze přírodní barviva.

Viaderm Skin Beauty se prodává v lékárnách v balení s 30ti tobolkami za orientační cenu 229 Kč a v balení s 60ti tobolkami za orientační cenu 399 Kč.