Loading color scheme

Dámská jarní kolekce 2014

{phocagallery view=category|categoryid=1456|imageid=4541|float=left}Na první jarní paprsky si ještě chvíli počkáme, ale to nám nemůže zabránit v nadšeném očekávání nových kolekcí. Na přehlídkových molech návrháři představili několik trendů, ať už to jsou pudrové barvy a k nim kontrastní metalický lesk a třpyt perleti nebo návrat k ležérnosti, v němž dominují boty s rovnou podešví. Všechny tyto trendy se v kolekci CCC jaro-léto 2014 propojují a vzájemně ovlivňují v neotřelém, ale harmonickém duchu.

Blyštivý trend nezůstává jen u oblečení a stejnou měrou zasahuje do jarních kolekcí obuvi. Úprava povrchu kůže se jen hemží odlesky stříbrné, měděné i zlaté. Velký podíl mají boty na rovné podrážce. Nízké kozačky s kovovými detaily a flitry, inspirované motorkářskou módou, tak dostávají zcela nový mladistvý look. Své místo v jarních kolekcích si obhájily také pohodlné oxfordky, kterými vytvoříte elegantně ležérní vzhled.

Boty v pastelových odstínech jsou "in"
Hra s transparentností je u obuvi rafinovaně docilována pomocí perforování kůže. Různé ornamenty a typy perforování simulují krajky i květinové motivy. Perforace se objevuje jak u vysokých, tak u nízkých kozaček z hladké i česané kůže. Pastelové odstíny se drží v přírodních tónech bílé kávy, vanilky a tlumené lososové. Výrazná oranžová barva, která je skutečnou novinkou módních kolekcí pro jaro a léto 2014, dostává u obuvi tlumenější ráz v podobě hnědooranžové kůže. Chcete-li nastávající sezónu opravdu vystoupit z davu, sáhněte po oranžové. Dámskou kolekci CCC doplňují nezbytné kabelky, které dotváří celkový vzhled. Aktuální kolekce nabízí elegantní kabelky od psaníčkových velikostí až po větší sportovní tašky. V barvách převládá praktická černá, hnědá a letní pastelové odstíny. Mladé dívky ocení tašky s moderními potisky vzory.

{phocagallery view=category|categoryid=1456|limitstart=0|limitcount=0}