Loading color scheme

Stylově při každém sportu s funkčním oblečením z kolekce adidas Women jaro/léto 2014

Radost z pohybu, spokojenost a hrdost být ženou, to jsou emoce, které inspirují značku adidas při vývoji sportovních kolekcí pro ženy adidas Women. Poznávacím znamením těchto kolekcí je unikátní propojení inovativních technologií a módních trendů, díky němuž se dívky a ženy mohou při sportu cítit přirozeně a sexy. Kolekce pro jaro a léto 2014 nabízí široké spektrum oblečení, obuvi a nezbytných doplňků. Pracuje s výraznými barvami, potisky a poutavými vzory, které se dají skvěle kombinovat a vrstvit.

Nadčasové pohodlné střihy se výborně doplňují s moderními technologiemi pro komfort a vyšší výkon, jako jsou climacool® zajišťující prodyšnost a optimální teplotu těla při sportu a trojrozměrné tvarování oblečení formotion™, jenž zaručuje naprostou svobodu pohybu. Kolekce zároveň využívá kompresní materiál techfit™ podporující pohyb sportovce a lehký a měkký materiál climate®, který odvádí vlhkost. Propojení vysoce funkčních technologií a stylových trendů v kolekci adidas Women jaro/léto 2014 je pádným důvodem, proč se vyplatí investovat do kvalitního sportovního oblečení.

Kolekce adidas Women jaro/léto 2014 je rozdělena do podkolekcí podle zaměření:

Tanec
Tanec dostal v sezóně jaro/léto 2014 hlavní slovo. Podkolekce je určená tanečnicím všech stylů od baletu až po street dance a nabízí oblečení a obuv, jenž zaujme stylovými detaily, moderními střihy a trendy vzory. Zářivé barvy jsou kombinovány s tlumenými tóny stejně jako volné topy se výborně doplňují s přiléhavými legínami. Spektrum taneční obuvi je nabité prémiovými modely se speciálními technologiemi pro ochranu a podporu chodidel při tanci. Z pestrého výběru stylů si každá milovnice tance vybere ten, ve kterém se bude cítit sebejistě a žensky.

Trénink a fitness
V této podkolekci naleznete široký výběr sportovního oblečení vhodného na tréninky do posilovny a lekce fitness od sportovních podprsenek, přes trička a tílka, mikiny, tréninkové kalhoty různých střihů a délek, tréninkové boty atd. Nechybí ani praktické sportovní tašky. Fitness kolekce je laděná v oranžové a růžové barvě a zapojuje také geometrické vzory a nadrozměrné logo adidas.

Běhání
Běžecké kolekce Supernova a Response přináší maximálně funkční oblečení pro začínající i pokročilé běžkyně včetně řady praktických doplňků. Z barev jsou kromě tradiční černé a bílé zastoupeny především oranžová, růžová a světle modrá. V širokém výběru bot jsou zastoupeny modely uzpůsobené různým běžeckým stylům i preferovaným povrchům. Nechybí revoluční model Energy Boost 2, ani populární modely adizero adios a adistar s mezipodešví Boost. Horkou novinkou je rozšíření technologie Boost i do nejoblíbenějšího modelu běžecké obuvi adidas Supernova Glide.

Plavání
Dámy oddávající se vodním sportům ocení kolekci plavek a plážových doplňků.

Outdoor
Kolekce funkčního oblečení pro outdoorové aktivity nabízí například stylové vesty a bundy, které výborně izolují chlad a vlhkost a zároveň jsou lehké a skladné. Na výběr jsou také trička a kalhoty různých délek s technologií Cocona využívající přírodní uhlík ze skořepiny kokosového ořechu, která rychle odvádí vlhkost, chladí, váže pach a poskytuje ochranu před UV zářením 25 – 50+ SPF. Pro každodenní nošení do města je určená řada Everyday Outdoor, která využívá funkční materiály v moderních barvách a střizích. Kolekce zahrnuje také trekovou a lezeckou obuv, novinkou jsou modely se speciální podešví z gumy STEALTH ® s technologií TRAXION ®, která dodává vysokou přilnavost a stabilitu.

Adidas by Stella McCartney
Tato velmi oblíbená podkolekce je určená všem milovnicím vysokého módního stylu a designu. Nabízí funkční oblečení pro různé sportovní aktivity – fitness cvičení, běh či tenis. Inspirací se stala městská panoramata a jejich barevné tóny. Široká paleta barev, futuristické vzory, elegantní ženské střihy a inovativní kombinace materiálů charakterizují kolekci jaro/léto 2014. Nově byly použity ekologicky šetrné postupy výroby (např. suché barvení textilu, redukování odpadního materiálu) a materiály, jako například organická bavlna nebo recyklovaná příze.