Loading color scheme

Bundy a kabáty od Mama by Segra zahřejí vás i vaše miminko

Mama-by-Segra-Nosici-Raincoat-6990-Kc Česká značka Mama by Segra šije bundy a kabáty pro ženy, které svá děťátka nosí v šátku či v nosítku a také pro těhotné a kojící. Výrobky s dlouhou životností vyráběné z kvalitních materiálů v České republice si díky speciální vsadce užijete, i když děti vyrostou. Stačí ji odepnout a kabát vám padne jako ulitý.

Každá žena, která čeká dítě na podzim nebo v zimě, řeší ten stejný problém. Bude potřeba pořizovat si nový kabát? A co až se dítě narodí, co když ho budu chtít nosit v šátku, zapnu bundu? Podobné otázky si kladla i Dagmar Mertová, zakladatelka značky Mama by Segra. A když zjistila, že nabídka na trhu jejím potřebám nedostačuje, rozhodla se kabáty a bundy pro maminky se svou sestrou Eliškou vyrábět sama.

V nabídce Mama by Segra aktuálně naleznete nosící nepromokavé bundy, nosící Raincoat a nosící kabát ve dvou barevných variantách.

Nosící nepromokavá bunda pro nošení vpředu i vzadu
Černá nepromokavá větruodolná nosící bunda je vyrobená ze speciálního materiálu s ekologickou povrchovou úpravou, která zaručuje voděodolnosti i bez použití fluoru. Výsledkem je lehounký oděv s výborným ochrannými vlastnostmi. Šije se ve dvou modelech, pro nošení miminka vpředu i na zádech a pouze pro přední nošení. Varianta s předním nošením je určená pro každou ženu, po odepnutí nosící vložky se totiž promění v klasickou „nenosící” nepromokavou bundu, která se hodí jak do města, tak do přírody.

Mama-by-Segra-Nosici-kabat-5990-Kc Nosící Raincoat
Jednoduchý a přesto originální kabát s asymetrickým střihem je určený pro nošení miminka vepředu. Kabát je doplněn o detaily z recyklovaných duší z kola, které slouží jako náhrada kůže, časem získávají podobnou patinu a lesk a navíc jsou veganské a upcyklované. Stejně jako u všech bund a kabátů je i u Nosícího Mama Raincoatu možné dokoupení těhotenské vsadky. Raincoat vypadá skvěle i sám o sobě, takže vám zůstane v šatníku stylový, nadčasový kabát, který jen tak nevyjde z módy!

Zimní nosící kabát se zipy a reflexy
Pokud sháníte něco na zimu, je tato varianta přesně pro vás. Kabát, který můžete pořídit v černé nebo bordó, umožňuje nošení dítěte vpředu i na zádech. Kromě stahovací kapuce má také praktický nákrčník z merino vlny, který vás ochrání před lezavou zimou. Maminky čerstvě chodících dětí navíc ocení prodloužený zadní díl. Jedná se o elegantní a zároveň funkční kousek, který vám zůstane v šatníku dlouhá léta – a vás i vaše miminko bude zahřívat dlouhé zimy.

Nosící bundy a kabátky od Mama by Segra poskytují všem nastávajícím i nastalým maminkám potřebný komfort, ochranu i příjemný, potřebný a tak často opomíjený pocit krásy. Postarejte se o své pohodlí stejně pečlivě, jako se staráte o pohodlí vašeho miminka. Zachumlejte se společně do stejného kabátu.