Loading color scheme

TEZENIS přichází s limitovanou kolekcí spodního prádla Grace Kelly

grace-kelly-tezenis-foto-1-150 Přesně 30 let po odchodu božské Grace Kelly vzdává TEZENIS hold této herečce a monacké kněžně limitovanou kolekcí spodního prádla, která si propůjčuje nezapomenutelné detaily tak typické pro její styl. Její vrozená elegance se nyní vrací k životu díky něžné kolekci vyšívaného prádla v růžově perleťové barvě. Také detail rozety nám dá vzpomenout na knoflík jejích slavných svatebních šatů.

Kolekce obsahuje několik střihů podprsenek, jako jsou balconette nebo push-up, a několik druhů kalhotek. Navíc zde najdeme propracovanou retro kombiné košilku, opět v jemně růžové barvě a s něžnými detaily. Všechny kousky jsou inspirovány emotivním milostným příběhem, který se vypráví napříč generacím a je podtržen nehynoucí krásou a elegancí jeho hlavní hrdinky, Grace Kelly. grace-kelly-tezenis-foto-2-150

Kolekce TEZENIS Grace Kelly je věnována ženám, které si chtějí užívat svou ženskost a romantickou něžnost.

Kolekce je dostupná od 22. října ve všech prodejnách Tezenis v ČR, které jsou v Praze (prodejna v ulici Na Příkopě, v OC Palladium, OC Nové Arkády Pankrác, Galerie Harfa), v Brně (Galerie Vaňkovka, prodejna v Masarykově ulici) a v Ostravě (Forum Nová Karolina, Avion Ostrava).