Loading color scheme

Meracus – absolutní pohodlí v českém bambusovém spodním prádle

1 Česká značka Meracus vznikla v roce 2012, kdy začala s výrobou látkových vložek a později také menstruačních kalhotek. Nedávno do portfolia Meracus přibylo dámské bambusové prádlo. Kalhotky a tílka Meracus s klasickými střihy jsou zárukou absolutního pohodlí a na výběr je pestrá škála barev. Tílka se hodí na běžné nošení i sport, ale díky atraktivním barvám mohou být „přiznány“ i jako velmi efektní prvek módního outfitu. Bambusové kalhotky Meracus jsou v nabídce ve 3 základních nejoblíbenějších modelech.

Prádlo je vyrobené z kvalitní bambusové viskózy vyšší gramáže. Bambusový úplet je velmi příjemný na omak, má skvělé termoregulační vlastnosti (v horku chladí, v zimě hřeje), je přirozeně antibakteriální, hypoalergenní a prodyšný. Zároveň se jedná o materiál vlastně přirozeně ekologický.

Zakoupením kalhotek Meracus podporujete českou výrobu – dílna sídlí v Jablonci nad Nisou a je známá mimo jiné i pro pokrokový vstřícný přístup vůči svým zaměstnankyním, převážně maminkám malých dětí. Firemní kultura značky Meracus je živým důkazem, že práci a výchovu dětí je možné skloubit při zachování spokojenosti na všech stranách.

MNOHO DALŠÍCH STYLOVÝCH A POHODLNÝCH KALHOTEK NALEZNETE V NAŠEM MODNÍM VYHLEDÁVAČI >>