Loading color scheme

Stahovací prádlo může být nejen funkční, ale i krásné

AstratexStahovaci-bodyAngie-Spacer-3D1-499-Kc Pryč jsou doby, kdy stahovací prádlo vypadalo spíš jako zdravotní pomůcka, ale s elegantním nebo dokonce sexy prádlem nemělo mnoho společného. Dnes existuje v mnoha lichotivých střizích, odstínech i stylech. A vybrat si mohou i pánové.

Trápí vás pár nežádoucích záhybů těla nebo kil navíc? Než si začnete cokoli vyčítat, je dobré vědět, že poslední dvě nebo tři kila se shazují velmi těžko i při každodenním tréninku. Vůbec to tedy není tím, že na sobě nemakáte. Přitom od vysněné pevné postavy už vás možná dělí jen to správné stahovací prádlo.

Na večírek i po porodu
„Stahovací prádlo si pořizují ženy, které čeká nějaký důležitý večírek, ale velmi často se na nás obrací budoucí nevěsty, nebo čerstvé maminky pro stáhnutí bříška. Tento typ prádla je však dnes už tak hezký, pohodlný a designově propracovaný, že je velmi snadné si na něj zvyknout a s chutí ho nosit do práce klidně každý den a o víkendu třeba i pod džíny,“ popisuje Zdeňka Sahulová, brafitterka z e-shopu se spodním prádlem Astratex.cz.

Existuje skutečně mnoho druhů prádla, do něhož byste možná vůbec neřekli, že má stahovací funkci. Například stahovací kalhotky Iga jemně stáhnou bříško, pas a boky, přičemž spodní bavlněná část zaručí příjemné nošení. Za jednoduchý design s módním zvýšeným pasem se stydět rozhodně nemusíte. Díky třema odstínům je navíc můžete nosit pod jakýkoli outfit.

Pokud byste chtěli intenzivnější stažení a pevnější břicho i boky, doplňte kalhotky ještě korzetem Nella, který díky pružným korzetovým kosticím pomůže vytvarovat postavu do tvaru přesýpacích hodin.

Opravdu krásně vypadá luxusní stahovací body Livia, které můžete nosit klidně i pod otevřené sako místo topu. Díky odepínacím ramínkům si body můžete vzít i pod korzetové šaty. Perfektně hladké je body Angie Spacer 3D, které nebude vidět ani pod těmi nejužšími šaty. Obě jsou k dostání ve více barevných variantách - černé, tělové a bílé, a tak jimi můžete vyladit postavu a zaoblit křivky třeba i pod světlými šaty, což se právě v případě těch svatebních velmi hodí.

Stahovací šaty i punčochy
„Velmi oblíbené jsou také kompletní stahovací šaty, které dokáží vyřešit v podstatě všechny problematické partie najednou a krásně vytvarují postavu. Zároveň totiž uhladí kůži, ale třeba i švy spodního prádla, které pak pod upnutými šaty neprosvítá,“ přidává svůj tip Sahulová z Astratex.cz.

Když navíc zvolíte stahovací šaty Estee, můžete si být jistá, že vaše stahovací prádlo bude vypadat spíš jako sexy krajkové minišaty. Jsou navíc vykrojené tak, abyste si pod ně mohla vzít svoji oblíbenou podprsenku, případně takovou, která nevyčnívá z výstřihu. Krajka na spodním lemu je z vnitřní strany opatřená silikonovými proužky, které zabraňují vyhrnování šatů.

Skvělým pomocníkem pak mohou být také stahující punčochové kalhoty Push-Up 20, které jsou k dostání hned v pěti hnědých a černých odstínech. Díky push-up efektu nadzvednou váš zadeček a viditelně zploští bříško.

Zadáno pro muže
Výhody stahovacího prádla už si mohou užít i muži. V nabídce na Astratex.cz pořídíte několik typů stahovacích triček a nátělníků v základních barvách včetně tělové, což je perfektní volba pod společenskou košili. V sekci pánské stahovací prádlo však nechybí třeba ani stahovací boxerky, které zeštíhlí bříško a zpevní boky a zadek.