Loading color scheme

Luxusní tip na Vánoce - Patron cestovatelů

{phocagallery view=category|categoryid=2324|imageid=7828|float=left}Jste často mimo domov nebo máte někoho blízkého, kdo tráví spoustu času na cestách? Česká šperkařská společnost Lussien myslí letošní Vánoce hlavně na lidi, kteří hodně cestují. Vždyť bezpečnost na cestách a šťastný návrat domů k rodině je to nejdůležitější.

Lussien tedy přichází s unikátním šperkem Svatého Kryštofa, který je patronem a ochráncem řidičů, pilotů, námořníků, motoristů - všeho, co má něco společného s dopravou. Celý projekt byl také oficiálně požehnán vysokou církevní autoritou České Republiky, panem biskupem Pavlem Posádem. Přívěsek Vás bude na cestách chránit před náhlou smrtí, nebezpečím ohně a vody, před nákazami, chorobami, živelným nebezpečím a extrémním počasím.

Projekt Svatého Kryštofa má přidanou velkou společensko-odpovědnostní hodnotu. Proto také firma navázala spolupráci s Ústředním Auto Moto Klubem České Republiky (ÚAMK) a ke šperku je zdarma asistenční karta pro celou Evropu. Pokud Vás tedy na cestách zastihnou komplikace, nemusíte se bát, bude o Vás dobře postaráno.

Samotný šperk je vyroben ze čtrnáctikarátového bílého zlata a je osazen diamantem. Jako odkaz motorismu zde najdete také zdobení karbonovými vlákny, která se používají jako speciální materiál v automobilismu i letectví.

Pokud někdo tedy bude mít u sebe na cestách tento přívěsek, má mu připomínat, že má být opatrný a činit tak, aby se vrátil v pořádku domů. Darovaný přívěsek má připomínat, že na člověka na cestách někdo myslí a někdo na něj doma čeká.

Tento šperk je tedy opravdu skvělým dárkem, protože takto můžete vyjádřit, že Vám na někom záleží a myslíte na něj. Navíc má trvalou hodnotu, kterou nijak neztrácí. Takovýto šperk se kupuje jednou za život.

Všechny informace jsou také na webu www.patroncestovatelu.cz

{phocagallery view=category|categoryid=2324|limitstart=0|limitcount=0}