Loading color scheme

Tipy, kam se zásnubním prstenem po svatbě

shutterstock2166642517 Svatba je důležitým dnem, protože se navždy spojí dva lidé a zavážou se k plnění svatebního slibu. Aby byly fotografie ze svatby a vlastně i celý zážitek co nejlepší, je zvykem, že k oltáři nevěsty nekráčí se zásnubními prsteny na levém prsteníčku. Tento den je dovoleno nechat ho doma, ale rozhodně by si jej měly po obřadu nasadit zpátky.

Po svatbě tedy vyvstává důležitá otázka: kam se zásnubním prstenem? Řešení existuje několik. Jak situaci elegantně vyřešit tak, aby zásnubní prsten neskončil v krabičce napořád?

Sladěné zásnubní a snubní prsteny jsou skvělou volbou
Ideálním řešením je pořídit si snubní a zásnubní prsteny, které k sobě ladí. Tím totiž novomanželky vyřeší situaci elegantně a zároveň prakticky. Oba prsteny budou nosit na levém prsteníčku a bude to vypadat báječně.

Když se nechcete o prst dělit
Některé ženy ale nemají rády nošení více prstenů na jednom prstě a je jim to nepohodlné, nebo se jim to zkrátka jen nelíbí. Řešení je naštěstí snadné. Zásnubní prsten se dá jednoduše posunout o jedno místo vpravo, tedy nasadit na prostředníček levé ruky. Toto řešení je opět vhodné, pokud k sobě prsteny ladí a dají se pohodlně nosit vedle sebe.

Výborné řešení, když nechcete upravovat velikost prstenu
Třetí možnost je vhodná pro ty ženy, které chtějí, aby jejich zásnubní prsten z bílého zlata s briliantem vynikl. V takovém případě úplně zapomeňte na levou ruku a prstýnek si navlečte na prsteníček pravé ruky. Toto řešení je vhodné také v případě, že zásnubní prsten nelze nosit na jiném prstě, protože nejlépe padne právě na prsteníček.

Obávat se toho, že po svatbě zůstane zásnubní prsten již napořád v krabičce, je úplně zbytečné. Situaci lze vyřešit elegantně, funkčně a prakticky. Stačí si vybrat, která varianta novomanželce vyhovuje nejvíce a prsten buď vrátit na své místo nebo jej posunout.

Zdroj obrázku: Pheelings media / Shutterstock.com