Loading color scheme

Kabelky, které mají něco navíc

{phocagallery view=category|categoryid=337|imageid=1046|float=left}Stejně jako volbu životního partnera, ani výběr té správné kabelky se nevyplatí podcenit. Kabelky ale mají oproti mužům navrch: nežárlí, když si jich pořídíte hned několik najednou. A to se zaručeně stane, když na Fleru zabrousíte do sekce kabelky a tašky. Při pohledu na výběr se vám totiž volba životního partnera bude zdát jako to jednodušší rozhodnutí...

Elegance, kterou vám budou závidět

Luxusní, prostorná business kabelka do kanceláře. Elegantní, ne však nudná - taková je kabelka od Dara bags. Nejen milovnice všeho francouzského se v kabelce Eleganc zhlédnou a nebudou ji chtít dát z ruky. Její originální potisk v kombinaci s ideálními rozměry pro každodenní nošení vám nedá spát.
Značka: Dara bags, cena: 1499 Kč.

Recyklujte stylově

Můžete myslet ekologicky a zároveň být styloví. Pokud nechcete přírodu zatěžovat výrobou dalších plastů a zvířata máte moc rádi na to, abyste je pro obohacení vlastního šatníku nechali stahovat z kůže, pak je Toopka jasná volba. Nejenže díky jejím kabelkám z recyklovaných reklamních bannerů ulehčíte přírodě, navíc si můžete být jistí, že stejnou na ulici zaručeně nepotkáte. Na jaro jako dělaná...
Značka: Toopka, cena: 1110 Kč

Barvy léta do divadla i do společnosti

V žádné dámské skříni by neměla chybět šikovná malá kabelka pro společenské příležitosti. Pokud ve vašem společenském šatníku převládá černá, pak by taková kabelka měla být rozhodně barevná. A když barevná, tak třeba Baby bag Pink od mum-ray. Dodá šťávu jinak smutnému outfitu a zároveň podtrhne vaši eleganci. To všechno umí jediná kabelka. Nechybí vám?
Značka: mum-ray, cena: 590 Kč.

Krása asymetrie

Bojíte se barev, a přitom byste chtěli tašku, které si vaše okolí všimne? A co asymetrická a současně ladná taška od značky vohoz? Můžete si zvolit ze tří velikostí a mnoha různých potisků.
Značka: vohoz, cena: 1221 Kč.

{phocagallery view=category|categoryid=337|limitstart=0|limitcount=0}