Loading color scheme

Bric´s - dokonalá klasika Made in Italy

{phocagallery view=category|categoryid=551|imageid=1574|float=left}Johnny Deep patří ke světovým celebritám, které při svých cestách používají moderní a praktická zavazadla Bric´s. Není divu, proslulá italská značka se těší značné oblibě v celé Evropě, Americe a nyní i v Asii. Zákazníkům nabízí kožené kabelky a tašky pro každou příležitost – od skvostných společenských kabelek, přes univerzální „byznys" tašky, až po elegantní cestovní zavazadla nejrůznějších rozměrů, designu a barev. Součástí kolekcí jsou také doplňky, jako například peněženky či pouzdra na klíče. V České republice značku Bric´s prodává renomovaný internetový obchod s luxusní módou BeInStyle.cz.

Na začátku legendy jménem Bric´s byla invence zakladatele společnosti Maria Briccoly, odvaha s jakou se v roce 1952 pustil do vývoje kožených doplňků. Do nového století už značka Bric´s vstupovala s velice silnou pozicí na módním trhu. Díky aktivní, dynamické firemní strategii drží krok s nejnovějšími módními trendy, stále však s respektem k tradici, historickým kořenům a především potřebám svých zákazníků. V současné době se Bric´s více zaměřuje na městskou módu, jejich kufry patří pro dokonalou kvalitu a vzhled k nejprodávanějším na trhu.

„Značka Bric´s se stala ve světě známou atraktivní kombinací kosmopolitního stylu a vkusu, funkčního designu, nápaditých barev, prvotřídních materiálů, precizního zpracování a zajímavých cen. Neustále sleduje vývoj a své produkty obměňuje podle mentality a potřeby jednotlivých kultur a zemí, ve kterých je prodává. Vše, co Bric´s prezentuje, je vždy vysoce nadčasové a nositelné při každé příležitosti," dodává Michaela Hošková, majitelka BeInStyle.cz.

{phocagallery view=category|categoryid=551|limitstart=0|limitcount=0}