Loading color scheme

FURLA JE NOVÉ „MUST HAVE“

Furla9799Kc Před pár lety musela mít každá žena kabelku značky Michael Kors. A kde je jim teď konec? Pro toho, kdo chce být in a nemůže si dovolit třeba Gucci Marmont nebo Chanel, máme skvělý tip. Furla! Italská značka s nadčasovým moderním designem, vysokou kvalitou a přitom cenově dostupná. Na svém renomé pracuje již přes 90 let. V roce 1927 v italské Bologni založil Aldo Furlanetto velkoobchod s dámskými módními doplňky. Později, v roce 1955 první obchod Furla, který dokonce na stejné adrese funguje dodnes. První kolekce kabelek a doplňků přišla na svět až v 70. letech, kdy se děti, Carlo, Paolo a Giovanna, přidaly k otci a udaly značce nový směr. Od té doby věhlas značky stále stoupá a dnes prodává kabelky do celého světa. Navíc se snaží propagovat italskou kulturu a podporuje mladé umělce. Přívlastek "Made in Italy" zůstává základem filozofie značky a zvyšuje její auru exkluzivity.

Nejznámějším modelem je Furla Metropolis – malá kabelka, která se už stala klasikou. Má jednoduchý tvar a výrazné zapínání. Prostě skvělý doplněk na párty – vejde se do ní všechno důležité. Navíc je k dostání v několika velikostech a mnoha barvách. Samozřejmě je vyrobena z té nejkvalitnější kůže. A na BigBrands.cz je najdete za skvělou cenu.

Na BigBrands.cz najdete spoustu dalších zajímavých značek kabelek. A nyní běží sezónní výprodeje, takže například v sobotu bude sleva na velké kabelky. Tak se koukněte!