Loading color scheme

Viva la Vida!

Česko-australská značka Flamingopark hledá po celém světě zajímavé originální designové kousky k obohacení Vašeho šatníku či zútulnění domova. Při svých toulkách zavítala i do Latinské Ameriky, kde nalezla bohatý zdroj inspirace v tamní kultuře a tradiční výrobě.

Nyní přichází s novou kolekcí tašek Viva la vida!, se kterými jistě zazáříte v nadcházejících podzimních dnech. Máte-li rádi barvy, energii a život, pak jsou pro Vás ideální volbou. Tašky jsou ručně vyráběny v Mexiku z kvalitních materiálů a svým provedením nejenže splní praktické nároky, ale nápaditým designem z Vás navíc udělají nepřehlédnutelnou osobnost. Jsou z nepromokavého materiálu, což z nich činí ideální doplněk do podzimních plýskanic. Flamingopark myslí i na životní prostředí, takže ekology určitě potěší výroba z recyklovaných materiálů.

Tašky zaujmou na první pohled a jsou skvělým doplňkem pro každodenní život i nevšední příležitosti. Z jejich široké nabídky si zaručeně vybere každý, ať už dává přednost pestrobarevným motivům či střídmějšímu provedení. Stejně tak je možné volit z různých tvarů a provedení. Elegantní či hravou? To už necháme na Vás..

Nechte se zlákat neotřelým designem a pořiďte si nový doplněk, který podtrhne Váš styl. Buďte výjimeční a oslavte život s novými taškami Viva la vida! v duchu jména celé kolekce.