Loading color scheme

Věnujte svým dětem ideální dárek pod stromeček – osobitý styl od Visage Factory

Osobitý styl od Visage Factory. Vizážistické studio v centru Prahy nabízí jedinečný vánoční dárek všem rodičům. Profesionální tým v čele s prestižní módní stylistkou Džamilou Novákovou a předním českým vizážistou a kadeřníkem Zdeňkem Fenclem nabízí po letitých zkušenostech z přehlídek, showbusinessu a reklam speciální balíčky pro teenagery. Speciální Junior systém je určený mládeži do 18 let, který je připraven přímo na míru moderním chlapcům a dívkám. Balíčky zahrnují Školu líčení pro mladé dívky a školu Stylingu pro chlapce.

Slečnám poradí zvolit svůj osobitý styl, proškolí je v autotréninku líčení, hairstylingu a poradí, jak se správně starat o mladistvou pleť. Následně doporučí i vhodnou dekorativní a pečující kosmetiku.

Chlapcům pomůže s výběrem vhodného oblečení, doplňků v obchodech a naučí je, jak správně pracovat s módními trendy. Nabídnou i těm nejnáročnějším juniorům širokou škálu moderních účesů.

Nová forma ideálního dárku je pro rodiče určitě skvělým tipem na překvapení pod stromeček. Mladí lidé se tak zavčas naučí pečovat o svůj vzhled, přirozenou image a rodičům ušetří spousty nedorozumění, času i financí.

Balíčky je možné objednávat na oficiálním webu www.visagefactory.cz.