Loading color scheme

Valentýnské tipy z Flamingoparku

Svátek všech zamilovaných se blíží mílovými kroky a je proto nejvyšší čas přemýšlet, čím na Svatého Valentýna potěšíte svého milého či milou. Pokud se nespokojíte pouze s klasickými dárky, jako jsou rudé růže, krabice bonbónů či nějaké to svůdné prádlo, je tady pro Vás Flamingopark se svými tipy na originální valentýnské dárky.

Ideálním valentýským dárkem jsou Polštáře pro zamilované, které nabízíme ve dvou designech. Vyznačují se propracovanými detaily, mají vnitřní kapsu a dodáváme je v originálním průsvitném balení.

Polštáře pro zamilované. Polštáře pro zamilované.

Dalším krásným dárkem, který potěší nejednu romantickou duši, jsou naše světélka – kokůnky Cocoon Romance růžovo-červených barvách. Dlouhý světelný pás, který je ozdoben přírodními kokony. Všechny kokonové řetězy jsou stejné délky, 4,8 m. Díky jejich délce můžete vyčarovat nejrůžnější dekorace. Obmotat světélka kolem obrazu, olemovat zrcadlo, rozprostřít kolem nábytku, pomocí skobiček ozdobit zeď. Interiér tak můžete měnit do nekonečna. Dodáváme je s adaptérem, zabaleny jsou v průsvitné dárkové krabičce, včetně náhradních žárovek.

Cocoon Romance. Cocoon Romance.

Další milou pozorností z naší nabídky je Plyšová soška zajíčka. Rozkošný zajíček se stane nepostradatelnou součástí Vašeho domova, či kanceláře. Nabízíme je ve dvou barevných variantách.

Plyšová soška zajíčka.

Potěšte svou milou originálním šperkem – prstýnek Lovely Rainbow je přesně to pravé na Svatého Valentýna!! Je vyroben z kovu, velikost se přizpůsobí požadované velikosti.

Lovely Rainbow

Říká se, že žádná žena neodolá krásnému, originálnímu šperku. Potěšte ji na Valentýna pryskyřicovými náušnicemi Disco Love. Pánové, pokud váháte, co svojí milé pořídit, s těmito náušnicemi se jistě trefíte do černého!!

Disco Love

Dalším krásným dárkem mohou být Náramky Colonial girl, které jsme dovezly až z dalekého Mexika. Originální design, tradiční zpracování, exotický původ materiálů. Toto vše dělá z náramků Colonial Girl chtěné a líbivé kousky. Náramky jsou ručně vyráběné v Mexiku. Výtvarníci používají klasické techniky uzlování a náramky zdobí nejrůznějšími komponenty. Výsledkem jsou barevné šperky na hranici moderního designu, ve kterých se odráží nostalgie tamnějších kultur.

Colonial girl Colonial girl Colonial girl

Colonial girl

Pro dívky a ženy, které si potrpí na netradiční a tak trochu jiné šperky, máme k Svatému Valenýnu také variantu – a to prsten Smart Owl a kožený prstýnek Rose Blossom.

Smart Owl

První je plastový a lehce ulítlý, druhý je kožený s klasickým ženským motivem.

Rose Blossom