Loading color scheme

ŠŤASTNÉ A VESELÉ S KOSMETICKÝMI SADAMI BAYLIS & HARDING

Domdeco-Baylis-amp-Harding-Drkov-sada-pee-o-tlo---Fk-a-grantove-jablko-132-K Čas klidu a pohody, štěstí a lásky. Vánoce se kvapem blíží a ještě než si začneme užívat všech kouzelných chvilek, musíme se zamyslet, čím potěšíme své nejbližší pod vánočním stromečkem. Protože oblečení si radši každý koupí sám, lásce ke knihám nepropadne každý a volba správného parfému je často ošemetná, dáváme v Domdecu přednost kosmetice. Takový dárek se hodí jak pro maminky a tatínky, tak i babičky, sourozence či milovaného partnera. Zkrátka a dobře: kosmetikou nikdy neuděláte krok vedle – a luxusní kosmetikou značky Baylis & Harding povede vaše cesta tím nejlepším směrem!



Atmosféra anglických Vánoc nám letos naprosto učarovala. Stačí se podívat na jednu z nádherných kosmetických sad od Baylis & Harding a hned vás přepadne chuť na vánoční cukroví a zpěv koled. Kromě dokonalého designu jednotlivých produktů i luxusního balení celých sad se z tekutých mýdel, sprchových gelů, tělových krémů i pěn do koupele stává přepychový dárek, který není potřeba dál zdobit vánočním papírem nebo mašlemi.

Barevné ladění sad je propojeno s nejrůznějšími květinovými, ovocnými i kořeněnými vůněmi. Vedle tónů mandarinky a grapefruitu můžete přičichnout k okouzlující kombinaci granátového jablka a fíku, akcentům jojoby, hedvábí a mandlového oleje či romantickému aroma okvětních lístků růže. Pány jistě potěší kosmetika pro péči o tělo, obličej i vousy se zázvorem a limetkou či designová láhev s pěnou do koupele vonící po pravém ginu. Mimo to nechybí ani ryze vánoční sada plná typických vůní sladkých tyčinek, peprmintových lízátek a vanilkové polevy, které vám připomenou kouzlo Vánoc na každém kroku.

Pokud chcete věnovat víc než kosmetiku, můžete zvolit jednu ze sad obohacenou o dárek v podobě cestovního hrnečku, pohodlných pantoflí nebo měkkých pletených ponožek, které spolehlivě zahřejou i v těch nejchladnějších zimních dnech.