Loading color scheme

Sabai nabízí ideální obranu proti neduhům sedavého zaměstnání

Sabai nabízí ideální obranu proti neduhům sedavého zaměstnání Ustavičným ťukáním do klávesnice počítače extrémně zatížené zápěstí a prsty, nelibé bolesti v křížové a bederní oblasti, ztuhlá šíje, zkrácené sedací svaly… zkrátka nic pozitivního. A každý, kdo tráví značnou část pracovního dne bez možnosti aktivního pohybu, by do tohoto výčtu zajisté doplnil ještě další neduhy, které provází sedavé zaměstnání. Centrum thajských masáží Sabai naštěstí nabízí efektivní a navýsost příjemnou pomoc.

Sabai nabízí ideální obranu proti neduhům sedavého zaměstnání Centra thajských masáží Sabai patřila k prvním zařízením svého druhu v České republice, své zákazníky tudíž dobře znají a dokáží jim služby ušít přesně na míru. V nabídce rozmanitých masáží, od aromatických, přes reflexní až po ty nejoblíbenější – thajskou olejovou a klasickou, proto najdete také OFFICE THERAPY - SITTING POINT AND HAND REFLEXOLOGY. Hbité prsty zkušených terapeutek vyškolených v nejlepších masážních centrech po celém Thajsku, se zaměří nejprve na uvolnění nohou od chodidel až po sedací partie, páteř bederní i krční. Následuje stimulace reflexních bodů na dlaních, která pomáhá zmírnit napětí a obnovit přirozené proudění energie. Devadesátiminutová terapie je zakončena tlakovou masáží od paží až po krční páteř. Intenzivním protlačováním energetických center se strnulá energie dostává opět do pohybu, volně proudí a vy cítíte slastnou úlevu.

Sabai nabízí ideální obranu proti neduhům sedavého zaměstnání Tuto specifickou masáž, stejně jako další dle přání klienta, nabízí SABAI jako součást speciálního balíčku určeného firmám. Tzv. firemní rána obsahují kromě vybrané masáže také zdravou snídani. Neformální uvolněné prostředí mimo kancelář, povzbudivá vůně, relaxační hudba a odborné doteky thajských terapeutek – lepší start do pracovního dne si lze jen těžko představit.

Sabai je thajský výraz pro pohodu. Chcete-li si ji dopřát, spolu s dokonalou relaxací a špičkovými službami, stačí jen bez obav zamířit do stejnojmenných center thajských masáží.