Loading color scheme

Dent Medico otevřelo zubní laboratoř

Dent Medico otevřelo zubní laboratoř Zubní klinika Dent Medico slavnostně otevřela druhé křídlo a provoz zubní laboratoře, čímž se stává největší a nejlépe vybavenou zubní klinikou v ČR.

„Rožšíření provozu o vlastní zubní laboratoř bylo logickým vývojovým krokem vedoucím ke zvýšení spokojenosti ošetřovaných pacientů," vyjádřil se k otevření laboratoře Filip Schneider ředitel Dent Medica.Laboratoř Dent Medica s názvem Medico Lab je nová moderní zubní laboratoř s nabídkou kompletní škály stomatoprotetických výrobků zejména zirkonoxidové výrobky, včetně sportovních chráničů, nosičů léčiv, bělících prostředků a prostředků pro estetické a funkční analýzy. Laboratoř vede erudovaný odborník, vedoucí zubní technik Leo Průša.

Nejmoderněji vybavená zubní klinika Dent Medico se tak stala největším zdravotním zařízením svého druhu v ČR se zaměřením na komplexní stomatologickou péči pokrývající všechny potřebné specializace včetně ortodoncie. Nová rozšířená kapacita nabízí rovnátka bez čekání. Klinika DM je vybavena novým digitálním panoramatickým RTG, dále je každá ordinace Dent Medico vybavena digitálním RTG s viziografií a intraorální kamerou –možnost si on-line prohlédnout výsledek zákroku na chrupu.

Dent Medico nabízí především bezbolestné, maximálně kvalitní a šetrné ošetření v příjemném prostředí za využití nejmodernější techniky a v souladu s novými světovými trendy. Zubní klinika Dent Medico zajišťuje veškeré služby týkající se současné stomatologie a to včetně zákroků dentálních hygienistek. „Naší prvořadou snahou je, aby návštěva zubní ordinace přestala být nepříjemným zážitkem," řekla MUDr. Lina Velková, vedoucí lékařka zubní kliniky.

Více o klinice na www.dentmedico.cz
Více o laboratoři na www.medicolab.cz

7 důvodů, proč si vybrat zubní ordinaci DENT MEDICO

  1. Komplexní stomatologická péče
  2. Bezbolestná ošetření
  3. Největší zubní klinika v ČR
  4. Smluvní vztah se všemi zdravotními pojišťovnami
  5. Rozšířená ordinační doba
  6. Vlastní zubní laboratoř
  7. Plánované ošetření bez čekání

Služby Dent Medica:

Praktické zubní lékařství

  • pravidelné prohlídky s intraorálním digitálním snímkováním, preventivní péče, výplně zubů, léčení onemocnění zubní dřeně, kořenové výplně a další

Dentální hygiena

  • stanovení indexu čistoty chrupu, odstraňování plaku a zubního kamene, nácvik domácí péče o chrup, seznámení pacienta s pomůckami ke správnému čištění zubů, služba recall, prodej prostředků dentální hygieny

Protetika

  • implantáty, špičkové protetické řešení - korunky, můstky, protézy. Široká škála moderních materiálů včetně počítačově zpracovaných celokeramických výrobků

Ortodoncie (rovnátka)

  • kompletní nabídka snímacích i fixních aparátů a ostatního příslušenství. K dispozici různobarevné provedení, dětské motivy a další dle individuálního přání

Estetická stomatologie

  • bělení zubů, odstraňování pigmentu, další vysoce estetické zákroky

Dentální chirurgie

  • široké spektrum dentálních chirurgických zákroků

Parodontologie

  • péče o dásně a závěsný aparát zubu, preventivní zákroky

Všechny zákroky automaticky provádíme v lokální anestezii. Na přání je možné též ošetřit v řízené sedaci, nebo celkové anestezii. Digitální RTG, intraorální kamery– klinika DENT MEDICO je vybavena novým digitálním panoramatickým RTG, každá ordinace je vybavena intraorálním digitálním RTG s viziografií a intraorální kamerou –možnost si on-line prohlédnout výsledek zákroku na chrupu.

Odstraňování kazů bez vrtání

  • zákroky unikátním přístrojem KaVo HealOzone, který umožňuje, společně s laserovým vyhledávačem kazu KaVo DiagnoDENT, bezbolestné odstraňování zubních kazů bez vrtání

Služby Medico Lab:
Medio Lab se zabývá fixní a snímací protetikou, výrobou hybridních náhrad na vlastní zuby nebo implantáty (Straumann, Nobel, Ankylos, Impladent, Dentis, VNI) a kombinovanými pracemi se zásuvnými spoji, kónusovými nebo teleskopickými korunkami.

Důraz Medico Lab klade na soustavné ověřování a upevňování kvality estetických protetických prací kontaktem s pacienty interních i externích stomatologů. Podpora dobrému výsledku spočívá ve výběru pacientovy barvy, v možnosti zkoušky fixní práce, individuální úpravě a glazování podle pacientova přání při návštěvě v zubní laboratoři. Pro pacienty máme vyčleněnu konzultační místnost se zajištěným soukromím. V odůvodněných případech je vedoucí zubní technik připraven k návštěvě v ordinaci spolupracující praxe. Partnery Medico Lab jsou interní lékaři kliniky, externí lékaři jak z Prahy, tak z přilehlého okolí a poskytuje i služby v rámci korespondenční spolupráce pro stomatologické ordinace a laboratoře po celé ČR.

Ochranné pomůcky, nosiče léčiv, estetické analýzy

  • Medico Lab se zabýváme výrobou sportovních chráničů, chráničů proti bruxismu, nosičů léčiv a bělicích gelů. Umí připravit estetickou studii pacientova budoucího stavu, včetně repliky plánovaného řešení, které je přenositelné do pacientových úst.

Konzultační podpora

  • Pomoc při plánování protetického ošetření uvítají všichni stomatologové, kteří chtějí využít celý odborný a technologický potenciál pracoviště.

Protetika

  • Implantáty, korunky, můstky, protézy, hybridní protézy, teleskopické a kónusové korunky, prefabrikované, individuální retenční třmeny, zásuvné spoje, prototypová řešení s pomocí široké škály moderních materiálů včetně počítačově zpracovaných celokeramických a metalokeramických výrobků.

Estetická protetika

  • Keramické fasety, onlaye, inlaye, korunky. Výběr barvy, tvaru, velikosti, typu lze přímo v laboratoři.