Loading color scheme

Při výběru diáře se vyplatí vsadit na známé firmy

{phocagallery view=category|categoryid=1811|imageid=5952|float=left}Už máte svůj diář pro rok 2016? Pokud se teprve chystáte na nákup, dobře výběr promyslete. Diář vám bude sloužit celý rok, měl by mít tedy kvalitní desky. Bude vás zároveň reprezentovat, proto by měl hezky vypadat. A hlavně vám má usnadnit život, proto musí být funkční a praktický. Ani o jedné z těchto vlastností nemusíte pochybovat u diářů značek Filofax, Paperblanks a Moleskine, které v tomto segmentu platí za ikony. Velký výběr jejich zápisníků nabízí penShop.cz, největší prodejce psacích potřeb u nás.

Filofax
Diáře Filofax mají prakticky nezničitelné desky, takže je můžete používat i několik let. Náplň je totiž vyměnitelná. Málokterý výrobce má navíc tak vychytané detaily uvnitř diáře jako právě Filofax, ať už jde o adresář, přihrádky a kapsy, poutko na tužku a další.

Pokud jste zvyklí do diáře vkládat volné listy papíru nebo třeba vizitky, oceníte organizéry Filofax Saffiano se zapínáním na zip, ze kterých zaručeně nic nevypadne. Na penShop.cz je seženete v pěti krásných barevných provedeních za 1 450 Kč.

Moderní plánovací diáře Filofax Domino s vysoce lesklou lakovou úpravou a elastickým uzávěrem skvěle vypadají a jsou praktické na údržbu. Na penShop.cz si můžete vybrat ze čtyř designů od 655 Kč podle velikosti.

Paperblanks
Skoro stovku diářů značky Paperblanks nabízí e-shop penShop.cz. Výrobce si nechává exkluzivně vyrábět speciální papír, aby stránky co nejméně propisovaly. Kromě toho jsou některé kolekce diářů Paperblanks proslulé ručním zpracováním a originálními deskami, které vznikají ve spolupráci se světovými umělci.

Letošní novinku Paperblanks Laulima zdobí havajské motivy „tiki“ a krásu diáře ještě násobí metalické odlesky. Na penShop.cz koupíte toto malé umělecké dílo za 394 Kč. Paperblanks Humingbird je pro změnu jedním z nejprodávanějších diářů této značky. Je zdoben veselým obrázkem malířky Lauren Burch, který znázorňuje kolibříka u květiny.

Moleskine
Světové osobnosti jako van Gogh, Hemingway nebo Picasso spojili svoji tvorbu a jméno se značkou Moleskine. Ikonický výrobce sází na jednoduchý elegantní design, o to více pozornosti pak věnuje dokonalému zpracování každé stránky uvnitř diáře.

Mezi klasicky jednobarevnými diáři vyniká plánovací zápisník Moleskine Le Petit Prince s postavičkou Malého prince, který zdobí textilní vazba. Na penShop.cz ho koupíte v různých velikostech od 249 Kč.

Pokud vám nevyhovuje nosit s sebou každý den těžký diář na celý rok a přitom potřebujete dost místa na plánování, bude se vám líbit nápad značky Moleskine. Ta rozdělila roční diář do 12 dílčích zápisníků – každý v jiném barevném provedení na jeden měsíc. Sada diářů vyjde na penShop.cz na 999 Kč.

TIP: Diáře od ikonických značek jsou skvělým nápadem na vánoční dárek pro vaše blízké.

{phocagallery view=category|categoryid=1811|limitstart=0|limitcount=0}