Loading color scheme

Dopřejte si o svátcích kvalitní přípitek

{phocagallery view=category|categoryid=2319|imageid=7814|float=left}Rok se s rokem sešel a opět se nám nezadržitelně blíží Vánoce a Silvestr. Toto období milujeme, protože to jsou především svátky strávené v kruhu nejbližších, přestože jim pravidelně předchází stres z nedostatku času a nenakoupených dárků. Společnost Premier Wines & Spirits nabízí unikátní vína a šampaňská, která jsou vhodná nejen jako vánoční dárek, ale skvěle se hodí i jako přípitek právě v tyto sváteční dny.

Pokud nevíte, čím obdarovat členy své rodiny, ať už rodiče či sourozence, nebo čím si připít na Nový rok, využijte nabídky skvělých dárkových boxů s prvotřídními vinařskými výrobky. Přestože se jedná o kvalitní vína ze špičkových vinařství, pořídíte je za dostupnou cenu. Vše můžete zakoupit na webu společnosti Premier Wines.

Cava Anna de Codorníu Blanc de Blancs
Elegantní šumivé víno v dárkovém balení, které obsahuje 2 lahve Anna Codorníu a 2 skleničky. Víno má brilantní zlatou barvou se zelenými odlesky. Tato španělská cava má díky 15 měsícům kvašení v lahvi krásně perzistentní perlení. V buketu vyniknou citrusy, tropické plody a briošky a v chuti je krásně svěží.

Champagne Piper Heidsieck Cuvée Brut
Patří mezi nejoceňovanější šampaňská na světě. Mimořádně suché, plné šumivé víno aromatické chuti se hodí k mnoha výjimečným příležitostem. Jeho vynikající lehká a svěží ovocná chuť je dána optimální kombinací tří odrůd hroznového vína (Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier).

Champagne Deutz Brut
Oblíbené Champagne Deutz Brut v dárkové krabičce se 2 originálními skleničkami. Vše, co můžete čekat od klasického šampaňského. Velmi dobře vyvážené cuvée odrůd Chardonnay, Pinot Noir a Pinot Meunier s až 40% podílem rezervních vín. Krásně čisté, elegantní víno s osvěžující citronovou vůní a jemnou pěnou má květinové aroma s příchutí meruňky, zralého jablka a kouřově minerálních tónů.

{phocagallery view=category|categoryid=2319|limitstart=0|limitcount=0}