Loading color scheme

Nově otevřené obchody Corso Roma a Wellensteyn posilují portfolio Fashion Arena Prague Outlet

FAPOWellensteyn-6 Jedna značka pochází z Itálie, druhá z Německa. První se zaměřuje na obuv, bundy a doplňky, druhá na funkční, sportovní bundy. Oba brandy Corso Roma a Wellensteyn spojuje maximální důraz na kvalitu, designové zpracování i to, že své obchody aktuálně otevírají ve Fashion Arena Prague Outlet.

Už od 3. října se návštěvníci outletového centra v pražských Štěrboholích mohou těšit z pestré nabídky italského multibrandového obchodu Corso Roma. Značka se specializuje především na dámskou a pánskou obuv, módní bundy a doplňky vytvořené nejprestižnějšími mezinárodními stylisty v Itálii. „Jednotlivé módní kolekce v Corso Roma dýchají luxusem a vysokou kvalitou. Stačí zmínit jména jako Alessandro Dell'Acqua, Byblos, Les Copains, Roberto Della Croce nebo Saxone. Tento obchod jistě ocení všichni obdivovatelé nejnovějších italských módních trendů,“ komentuje zahájení provozu Corso Roma Veronika Tebichová, Leasing Director Fashion Arena Prague Outlet.

Pátek 11. října zase potěšil milovníky sportu a outdoorových aktivit, Fashion Arena se dočkala otevření prodejny světoznámých speciálních bund značky Wellensteyn. Co od nich čekat? Vysokou funkčnost neubírající nic na eleganci a stylu, kvalitu a přesnost postavenou na 30 letech zkušeností. Exkluzivitu této jedinečné značky čítající aktuálně přes 3000 modelů (v prodeji mají 350 různých bund ze 199 materiálů a v široké paletě barev) potvrzuje svými slovy také Veronika Tebichová: „Wellensteyn původně vyráběl bundy pro lidi pracující v extrémních klimatických podmínkách, všechny produkty jsou proto nepromokavé, odolné proti větru a vhodné do každého počasí. Design a trendovost tu ovšem nijak nezaostává za prvotřídní technickou a funkční stránkou, už nemusíte zkrátka dělat kompromisy a volit mezi těmito dvěma na první pohled odlišnými světy.“