Loading color scheme

Objevte nové prémiové giny na českém trhu

sabatini-bottle Oblíbenost kvalitních ginů neustále roste, a tak není divu, že distributor prémiových alkoholických a nealkoholických nápojů a vín Premier Wines & Spirits přináší hned zkraje roku tři novinky. Vychutnejte si intenzivně aromatický G’Vine Nouaison gin, toskánský Sabatini gin či svěží španělský gin Le Tribute.

Kouzlo ginů objevuje stále více lidí. Není divu, kvalitní gin je skvělý jak samotný, tak v dobrém drinku. Vychutnávat si ho můžete v nekonečných variacích po celý rok. Nově má tato populární kategorie alkoholických nápojů na našem trhu tři prémiové přírůstky.

G’Vine Nouaison gin

Tento aromatický francouzský skvost je konečně i na českém trhu. Tradiční a zároveň stylový gin je plný vůní a chutí 14 nevšedních i známých botanicals. Komplexnost ginu G’Vine Nouaison dodávají zejména santalové dřevo, bergamot, švestka, kubéba či vetiver. Každá ze 14 botanicals je destilována samostatně a jsou spojeny až následně v malém 25hl kotli z Charentes, v němž v malých dávkách vzniká tento harmonický gin.

Francouzský termín „nouaison“ označuje fázi po opylování květů, kdy začínají růst první mladé vinné plody. A právě vinné květy jsou hlavním gros G’Vine ginů, které díky nim vynikají nezaměnitelnou chutí.

V chuti G’Vine Nouaison ginu vás překvapí snoubení chutí koriandrových semen, zázvoru, limety a hroznů. Dominují mu citrusy v kombinaci s dřevitými a pepřovými tóny, jemnost je perfektně vyvážena lehkou pikantností.