Loading color scheme

Přírodní bahna zeštíhlí postavu i rozhýbou lymfu

prirodnibahnazestihlipostavuirozhyboulymfu1WEBSIZE Tělové zábaly jsou vynikajícím doplňkem při péči o pokožku. A pokud se při nich používají přírodní bahna Lakshmi, jde o velmi pohodovou proceduru. Spolu s účinky dalších produktů této výjimečné ayurvédské kosmetiky si je nyní mohou nově vyzkoušet hosté Wellness hotelu Horal ve Velkých Karlovicích. Jde o jediné místo v České republice, kde se přírodní bahna používají.

„Pro proceduru Rasul, která využívá blahodárných účinků přírodního bahna Lakshmi, máme v saunovém světě hotelového relaxačního centra Wellness Horal vyčleněnu malou soukromou místnost s vyhřátými lavicemi a sprchou, do níž vás při příchodu doprovodí náš personál. Přírodní bahno si sami nanesete přímo na tělo v malém množství a necháte 30 minut působit. Na podporu jeho účinků je do místnosti v pravidelných intervalech vháněna pára. Po 30 minutách se automaticky spustí jemná sprška, s jejíž pomocí si bahno před odchodem z místnosti smyjete z těla,“ popisuje průběh procedury Martina Žáčková z Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích a upozorňuje, že tento velmi příjemný způsob péče o pokožku těla si můžete dopřát sami, nebo i společně ve dvou.

Který zábal si vyberete vy?
S oleji, krémy a dalšími produkty tradiční ayurvédské kosmetiky Lakshmi se hosté Wellness hotelu Horal a také dalšího místního Spa hotelu Lanterna setkávají již déle než rok při masážích a beauty ošetřeních. Miniaturky se sprchovým gelem, šamponem a tělovým mlékem mají navíc k dispozici v koupelnách hotelových pokojů. Nyní si ještě mohou vybrat ze tří druhů procedur Rasul s přírodními bahny Lakshmi.

„Tělový zábal SLIM napomáhá potlačit a odstranit lokálně uložený tuk a má zeštíhlující efekt. Procedura s názvem TONIC zase přispívá k redukci estetických nedostatků způsobených celulitidou a přispívá ke zvýšení pružnosti tkání. Třetí zábal CRIO GAMATHI na podporu cévní struktury ocení všichni, kdo trpí nepříjemným pocitem „těžkých nohou“ a otoků,“ přibližuje účinky jednotlivých procedur Martina Žáčková s tím, že pro jednu osobu je cena za kterýkoli zábal 990 Kč, pro dvě osoby pak za 1 890 Kč. Zároveň dodává ještě jedno doporučení – i když tyto procedury mají veskrze blahodárné účinky, nehodí se pro osoby, které mají potíže s nízkým tlakem nebo špatně snášejí vlhčí prostředí parních lázní.

Tělový zábal SLIM
TERMODYNAMICKÉ BAHNO GARSHAN SLIM obsahuje řasu gelidium cartilagineum. Ta zvyšuje aktivitu rostlinných aktivních substancí, které mají výrazný lipolytický a drenážní účinek. Použité esenciální oleje nejen příjemně voní, ale také podporují účinky jedné ze složek bahna – kofeinu, který pomáhá tvarovat postavu na kritických místech. Složení bahna je vyvinuto tak, aby cíleně zeštíhlovalo oblasti, v nichž dochází k hromadění tuku.

Tělový zábal TONIC
BAHNO GARSHAN TONIC je krémové, osmoticky aktivní bahno s mořskými řasami a solí s posilujícím drenážním a detoxikačním účinkem. Obsahuje mj. garcinii kambodžskou a rostlinné extrakty s vysokým obsahem kofeinu jako máta, káva, guarana a čaj, které mají vynikající elastické a redukční účinky. Extrakt z hrachu setého zase chrání elastická vlákna před důsledky stárnutí a stresů. Bahno účinkuje i proti tvorbě otoků, má vyhlazující a vyživující efekt.

Tělový zábal CRIO GAMATHI
KRYOGENNÍ BAHNO CRIO GAMATHI je velmi bohaté na rostlinné extrakty jako mentol, pampeliška lékařská, listnatec pichlavý a kaštan koňský; ty se odedávna používaly pro blahodárné účinky na mikrocirkulaci v těle. Zvyšují pohyblivost lymfy, tlumí záněty. Použité esenciální oleje z eukalyptu a máty revitalizují kůži, podporují její pružnost a jejich vůně příznivě působí při léčbě rýmy, kašle, astmatu, bronchitidy či zánětů. Bahno má díky těmto složkám ochlazující efekt, což jistě uvítají hosté, kteří hůře snášejí horké prostředí.