Loading color scheme

Erotická kniha Umění mrdati je znovu k dostání. Radí, jak se stát dobrým milovníkem

img-20200420-135425 Sexshop Ruzovyslon.cz si ku příležitosti Světového dne knihy přichystal překvapení pro všechny milovníky lechtivé literatury. Díky exkluzivní spolupráci s nakladatelstvím e-shop vydal knihu Umění mrdati, jež u nás naposledy vyšla v roce 2012. Poetické dílo psané formou dopisu napsal v 19. století autor skrývající se pod pseudonymem Abbé Appliqué svému nezkušenému synovci, jemuž radí, jak se stát neodolatelným milovníkem.

img-20200420-135930 „Ačkoliv se jedná o dílo poměrně staré, nenechte se odradit, že vás čeká prudérní počtení. Na svou dobu je knížka mimořádně pikantní a za rady jejího autora se i my v moderní době rádi přimlouváme,“ říká Adam Durčák ze sexshopu Ruzovyslon.cz, který testuje a prodává erotické pomůcky a zabývá se zdravou sexualitou. Vlastenecky smýšlející čtenáře navíc jistě potěší, že je za skutečného autora díla považován jeden z mistrů české poezie Vítězslav Nezval. „Nezval proslul svým nádherně poetickým jazykem, ale také láskou k ženám a velmi kladnému postoji k sexu. Byť jeho autorství není dokázáno, indicie jsou silné,“ dodává Adam Durčák.

Kniha Umění mrdati je v novém papírovém vydání dostupná pouze na e-shopu Ruzovyslon.cz. Pokud navíc zákazníci v e-shopu nakoupí alespoň za 1 800 korun, obdrží jeden výtisk zdarma jako dárek.