Loading color scheme

Bambusové organické náplasti PATCH™ Strips: Verze s aktivním uhlím, aloe vera a i s hravým motivem pandy pro děti!

Patch-Strips-pro-deti-222-Kc Organické náplasti PATCH™ jsou přirozeným přístupem k péči o rány. Je to první řešení na světě pro organickou, hypoalergenní a biologicky rozložitelnou péči o rány. Jsou vyrobeny ze 100% certifikovaných měkkých organických bambusových vláken s jemným samolepícím lepidlem (PSA), neobsahují dráždivé chemikálie a jsou kombinované s přírodními prvky jako je aktivní uhlí, aloe vera a kokosový olej. Všechny přidané ingredience jsou přírodní prvky, u kterých jsou dlouhodobě prokázány uklidňující účinky a pomáhají při hojení ran. Jedinečné ekologické náplasti PATCH™ byly vymyšleny jako vhodná ochrana pro všechny typy pokožky, jako citlivá a přirozená alternativa péče o rány.

Bambus je obnovitelný zdroj a roste mnohem rychleji než jakýkoli strom (bambus je jedním z nejrychleji rostoucích a přirozeně obnovitelných zdrojů na planetě). Potřebuje také málo vody, produkuje hodně kyslíku a nepotřebuje k pěstování pesticidy ani herbicidy (tedy žádnou chemii). Kromě bambusu se používají pouze přírodní a organické složky, které jsou biologicky rozložitelné.

Bambusové náplasti PATCH Strips: Aktivní uhlí

PATCH™ Strips aktivní uhlí je špičková přírodní náplast, která je vyrobena ze 100% organického měkkého bambusového vlákna a gáza je obohacena o aktivní uhlí. Jste sportovec a příznivec venkovních (outdoorových) aktivit nebo jste celý den v kontaktu s lidmi nebo svými zákazníky?

Náplast PATCH™ s aktivním uhlím je pro vás správnou volbou, vypadá vždy skvěle a pomáhá odstraňovat nečistoty a infekce z menších ran. Organické bambusové vlákno obsahuje flavony, glykosidy, fenolové kyseliny a aminokyselinové sloučeniny, které poskytují antioxidační a uklidňující vlastnosti, výborný materiál pro krytí ran, je pohodlný a ekologicky udržitelný, také prodyšný, aby pomáhal k uzdravení.

Aktivní uhlí neutralizuje mnoho různých druhů patogenů, které přímo nebo nepřímo produkují nebo podporují infekci, dokáže absorbovat jedy a toxiny, odvádí je přes propustné kožní vrstvy a odstraňuje je z těla, jakmile jsou nečistoty odstraněny, začíná proces hojení kůže.

Bambusové náplasti PATCH Strips: Aloe vera

PATCH™ Strips Aloe Vera je špičková přírodní náplast, která je vyrobena ze 100% organického měkkého bambusového vlákna a gáza je obohacena extraktem z aloe vera. Náplast PATCH™ s aloe vera je tou správnou náplastí, která pomáhá hojit mírné popáleniny, puchýře nebo drobné odřeniny. Aloe vera v náplasti má uklidňující a tišící účinek.

Aloe vera se používá již po tisíce let k léčbě ran, popálenin a jiných kožních stavů, je známo, že polysacharidy zvyšují buněčný pohyb, což vede k rychlejšímu a účinnějšímu růstu tkáně, glykoproteiny jsou účinným odstraňovačem bolesti a regulují zánětlivou reakci.

Bambusové náplasti PATCH Strips: Kokosový olej (pro děti)

PATCH™ Strips Coconut Oil for Kids je špičková přírodní náplast, která je vyrobena ze 100% organického měkkého bambusového vlákna a gáza je obohacena kokosovým olejem, který pomáhá zklidnit drobné oděrky. Tato náplast byla speciálně vyvinuta pro použití u dětí. PATCH™ pro děti s krásným motivem pandy a kokosovým olejem je perfektní volbou pro citlivou pokožku dětí. 

Kokosový olej má řadu přírodních léčivých přínosů pro pokožku, včetně antibakteriálních a antimikrobiálních vlastností, pomáhá snižovat záněty a udržuje pokožku zvlhčenou, což pomáhá regenerovat nové kožní buňky a je 100% bezpečný a účinný bez známých vedlejších účinků nebo toxicit.