Loading color scheme

Novinky značky Jamie Collection se opět nesou na vlně pohodlí

JCvestahneda2490Kc Mladá česká značka Jamie Collection, kterou vedou Michala Smelíková a Jana Potůčková, nezahálí a rozšiřuje své portfolio o další superpohodlné kousky. Reagují tak na zvýšenou poptávku po šik domácím oblečení, vyvolanou dlouhým obdobím lockdownu. Jamie Collection nabízí primárně nadčasové ručně šité modely vyrobené z kvalitní bavlny. I při tvorbě novinek byl kladen důraz na jejich příjemné nošení. Řady Jamie Collection tak rozšířily nové střihy triček, tepláků, vest nebo nový model rolákových šatů, ideální do chladnějšího počasí. 

Novinky z dámské kolekce jsou opět k dispozici ve velikostech XS - XL, u pánské řady je to M - XXL. Nabízená škála barev zahrnuje černou, bílou, béžovou, hořčičnou, petrolejovou nebo růžovou. Bavlněná trika pohodlných střihů jsou ideální pro domácí nošení i jako hřejivá vrstva pod zimní svetr. Dokonale padnoucí tepláky si oblíbí muži i ženy. Nejvýraznějšími modely mezi novinkami jsou bezesporu rolákové šaty s dlouhým rukávem, které mohou nosit se správnými doplňky jak milovnice sportovního, tak elegantního stylu, a ikonická vesta. Ta sluší všem typům postav a je vhodná pro každou příležitost.

Jak už je u Jamie Collection standardem, všechny novinky jsou precizně ušité z materiálů jako bavlna nebo bavlna s elastanem. Každý jednotlivý kousek Michala Smelíková a Jana Potůčková samy testují - opakovaně perou a zkouší, co s nimi udělá dlouhodobé nošení. Mohou tak za svou práci ručit a předávají zákaznicím v každém modelu trochu opravdového nadšení, které může nabídnout jen značka, za níž stojí lidé milující svou práci.