Loading color scheme

Najděte svůj styl a vyjádřete oblečením svůj názor i individualitu

shutterstock2016308615 Oblékání je oblastí, kde můžete projevit svou jedinečnost, osobnost a charakter. V dnešní době už nejsme svazováni řadou pravidel, a proto se můžeme oblečením volně vyjádřit. Jak ale najít svůj styl a vypadat za všech situací dobře? Stačí se řídit těmito pravidly a váš styl bude vždy dokonalý, ale zároveň jedinečný.

Najděte svou barevnou paletu
Ve vašem šatníku by mělo dominovat jen několik barev. Díky tomu bude váš šatník snadněji kombinovatelný. Ideální počet jsou asi čtyři základní barvy. Určitě by v něm neměly chybět některé klasické odstíny jako je černá, šedá nebo béžová. Pak přidejte i pár výraznějších barev a nebojte se ani vzorů. Díky tomu bude váš šatník stále praktický, ale originální.

Zapomeňte na trendy
Jistě, i trendy mají v módě své místo, ale zřídka skutečně sluší každému. Raději se řiďte tím, co máte osvědčené a nové trendy do svého šatníku zařazujte jen v případě, že jste si jisti, že k vám skutečně sednou a najdou využití i po jedné sezóně. Nedávno například letěly vtipné ponožky, ale pokud tušíte, že je nemáte k čemu nosit, nemá cenu zbytečně utrácet za pestrobarevné vzory, když je využijete možná jen na spaní.

Doplňky dělají divy
Jakýkoliv outfit pozvednete na novou úroveň, pokud k němu přidáte vhodné doplňky. Navíc to nemusí být nutně jen šperky, ale vhodným doplňkem může být i netradiční kabelka nebo velký klobouk či výrazný pásek.

Buďte odvážní
To, co vás může od ostatních odlišit, je mísení stylů. Velmi neotřele například působí roztrhané džíny s lodičkami nebo vtipná trička k elegantním kalhotám. Vše má ale samozřejmě své hranice a někdy se může stát, že překročíte hranici vkusu. Proto to chce trénink. Nebojte se ale být kreativní a zkoušet, co vám sluší. Jen tak najdete cestu k vlastnímu jedinečnému stylu, který vás bude definovat a udělá z vás módní ikonu, od které se budou lidé inspirovat.

Zdroj obrázku: Krakenimages.com / Shutterstock.com