Loading color scheme

V Sabai je život krásný

V Sabai je život krásný Život je krásný, když víte, jak si ho užít. Navzdory hektické době a všudypřítomnému stresu. Navzdory tomu, co čtete v novinách. Život je krásný. V Sabai tomu uvěříte.

V Sabai je život krásný Sabai je thajský výraz pro pohodu a také název dobře známých center thajských masáží rozesetých po České a Slovenské republice. Ještě novotou vonící je centrum Sabai Černá růže a také nedávno rozšířené centrum Sabai Slovanský dům, obě v samém srdci Prahy – Na Příkopech. Každý den od desíti do desíti se můžete svěřit do rukou těch nejlepších terapeutek a dopřát si kteroukoliv z rozmanité nabídky masáží, od aromatických, přes reflexní až po ty nejoblíbenější – thajskou olejovou a tradiční thajskou.

Tradiční umění thajské masáže se téměř v nezměněné podobě praktikuje déle než tisíc let. Na rozdíl od švédské masáže, která se soustředí na konkrétní problémové partie, thajská masáž nabízí celkovou relaxaci, uvolnění mysli a navození pocitu harmonie těla a duše. Nesoustředí se na tělo jako anatomický objekt, ale pohlíží na něj jako na složitou souhru toku energií. Podmínkou žádoucího účinku ovšem je, aby thajská masáž byla prováděna podle původních postupů, zkušenými a v thajských školách vzdělanými odborníky. Přesně tak, jako je tomu v Sabai.

V Sabai je život krásný Centra thajských masáží Sabai patřila k prvním zařízením svého druhu u nás, své zákazníky tudíž dobře znají a dokáží služby ušít na míru jejich potřebám. Nastávající maminky ocení relaxační masáž, která blahodárně působí na namáhanou pokožku břicha a jako prevence proti striím. Speciální masáže jsou určeny těm, jejichž svalstvo je zatuhlé vlivem sedavého zaměstnání a monotónní práce na počítači. U žen oblíbené jsou také masáže napomáhající odstranění celulitidy a formování postavy. Báječný pocit úlevy navodí spojení olejové masáže celého těla s masáží horkými lávovými kameny. Komfortní zázemí a interiér podtrhující jedinečnou atmosféru, je v centrech Sabai samozřejmostí. Klient má k dispozici vše potřebné, může vybírat z různě barevně tónovaných místností vybavených originálním thajským nábytkem, snít při uklidňujících tónech a vůních. A pokud chce pocity a dojmy z masáže sdílet s partnerem, kamarádkou či kolegyní z práce, i to je v Sabai možné – k dispozici jsou totiž také propojené terapeutické místnosti.

Dopřejte si povzbuzení, exotický zážitek a dokonalou relaxaci. Život je přece krásný. A v Sabai to dobře vědí.