Loading color scheme

S GinkoPrimem Max se nezapomíná

S GinkoPrimem Max se nezapomíná S nástupem školního roku začíná být pro studenty opět aktuální otázka, jak co nejefektivněji vstřebat maximum informací. A hlavně, jak je co nejdéle, alespoň do nejbližší zkoušky či testu, nezapomenout. Vyplatí se proto začít včas paměť posilovat přírodním doplňkem stravy GinkoPrim Max.

Za jedinečnými účinky GinkoPrimu Max na lidský organismus stojí listy stromu Ginkgo biloby – u nás možná známějšího pod názvem jinan dvoulaločný. Ginkgo biloba je nejstarší zachovalý druh stromu na světě, jeho stáří se odhaduje na 200 milionu let! Blahodárného působení jeho lístků s oblibou využívala už tradiční čínská medicína. V listech Ginkga je totiž obsaženo velké množství flavonoidů, terpenů a dalších specifických látek, které rozšiřují cévy, a tím umožňují zlepšit průtok krve i těmi nejjemnějšími žilkami v našem těle. Díky tomu dochází v mozkové tkáni k lepšímu využití kyslíku paměťovými buňkami. Výsledkem je zvýšení koncentrace a celkové mentální svěžesti: studenti si lépe pamatují nabyté vědomosti, manažeři aktivně a ve větší psychické pohodě zvládají pracovní nápor, u starších lidí ustupuje zapomnětlivost, pocity melancholie a deprese.

S GinkoPrimem Max se nezapomíná Důležitou látkou obsaženou v přípravku GinkoPrim Max je také dobře známé magnesium. Je jedním z nejdůležitějších prvků vyskytujících se v buňkách našeho těla. Tento minerál je nezbytný pro správný chod celé řady životně důležitých procesů, pro řádnou funkci nervového a svalového systému, navíc je stavební složkou zubů a kostí.

V jedné tabletě GinkoPrim Max je obsaženo vysoké množství 60 mg standardizovaného extraktu z Ginkgo biloby a 150 mg magnesia. Díky této unikátní kombinaci může GinkoPrim Max přispět k optimální psychické a životní pohodě. Ocení jej také lidé trpící studenými končetinami, protože spolehlivě zmírňuje nepříjemný pocit chladu v rukou a nohou.

Stačí 1 tableta denně.

Doplněk stravy GinkoPrim Max koupíte v lékárně v balení 30 tablet za 175 Kč.