Loading color scheme

Do prodejen CCC za novou kolekcí podzim/zima 2010-2011

CCC_balerinka_fialova Začátek podzimu je doba proměnlivého počasí, které jasně diktuje i změnu šatníku a především obuvi. Proto právě v těchto týdnech přichází na pulty prodejen obuvi CCC nová podzimní kolekce. Tentokrát značka CCC vsadila na romantické ladění bot v kombinaci s geometrickými prvky a klidnými podzimními barvami. Mezi materiály kolekce dominuje semiš, zklamaní však nebudou ani příznivci hladké kůže a dalších materiálů. Podzimní kolekce je k dostání ve všech 41 prodejnách CCC, a proto ji zkrátka nemůžete minout a nezkusit ji.

„Letošní podzimní kolekci jsme chtěli udělat svůdnou a trendy, ale zároveň nadčasovou a myslím, že se nám to povedlo," popisuje základní obrysy nové kolekce zástupce společnosti CCC Boty Czech Roman Puchala. V kolekci dominují především chladné barvy tmavě modrá, černá a šedá, ale vyvažují je odstíny béžové a četné pestré doplňky jako jsou mašličky, kamínky a zdobené pásky. CCC_kotnickov_s_knofliky_150

„Snažili jsme se vytvořit boty, které budou univerzální a budou ladit s podzimní módou. Zároveň jsme ale nechtěli rezignovat na funkci, proto jsou boty především z kůže která dobře snáší vlhko a déšť beze změn vzhledu," upozorňuje Roman Puchala na praktickou stránku kolekce.

V kolekci najdete mnoho typů bot, ústřední linie ale tvoří především dva: současný hit - boty a pantofle na platformách pro teplý podzim a pro chladnější dny pak plisované kotníkové boty a polobotky. Boty na platformě jsou díky svým barevným doplňkům, pestrým vzorům a saténovým detailům příjemnou vzpomínkou na léto, ty kotníčkové pak asociují spíše módu na chladné dny, které v mnoha ženách probouzí euforii pouze v nákupních centrech, kde si mohou udělat radost něčím pěkným na sebe. Tak proč nezačít botami?