Loading color scheme

Zimní kozačky a sněhule CrocsTM do sněhu i mrazů

Zimní kozačky a sněhule Crocs. S osvědčenými botkami Crocs na nohou můžete do zimy vkročit s radostí, bez obav z mrazů, sněhové nadílky i rozbředlého sněhu při oblevě. Díky použití unikátního materiálu CrosliteTM Crocsy nekloužou, zahřejí, nepromoknou, snadno se udržují - zkrátka nezklamou v žádném ročním období, stačí jen včas se přezout z letních do zimních. Variabilita barev i designu tří zimních dámských modelů Crocs umožňuje vybrat si ty pravé k aktuálnímu outfitu.

 

Berryessa
Atraktivní novinka letošní zimy. Praktické a stylové kozačky Berryessa jsou ideální volbou na zimní období. Vrchní část je vyrobena z příjemného semiše. Upozornění: Berryessa by měly být přiléhavé a sedět akorát – doporučujeme objednat velikost o číslo větší, než jakou kupujete běžně. MOC: 2020 Kč.

Zimní kozačky a sněhule Crocs. CrocbandTM Winter Boot
Praktické a stylové retro sněhule Crocband Winter Boot jsou ideální zimní obuví díky materiálu Croslite – je neklouzavý, nepromokavý a navíc hřejivý. Horní část je vyrobena z nepromokavého nylonu a zevnitř je příjemný fleece. Díky zatahovací gumičce nepronikne do boty chlad a vlhkost ani horem. K dostání jsou v několika módních barvách. MOC: 1620 Kč.

Zimní kozačky a sněhule Crocs. Crocband Hi Lined
Nepřehlédnutelná novinka v letošní nabídce zimních modelů. Super praktické boty z řady Crocband. Kotníčkové Crocband Hi Lined jsou díky materiálu Croslite ideální do chladného a mokrého počasí: nekloužou, nepromokají, jsou snadno udržovatelné a krásně hřejí. Na bocích je guma pro snadné nazouvání. MOC: 1210 Kč.