Loading color scheme

Zahoďte pytle, i volný čas se dá trávit stylově

{phocagallery view=category|categoryid=1466|imageid=4566|float=left}I pohodlné casual oblečení může mít nápad a šmrnc a můžete se v něm cítit v pohodě a krásná zároveň. Není důvod, proč nevypadat dobře při víkendových procházkách, na cestách nebo klidně doma. Stačí volit příjemné, odolné a nemačkavé materiály a volnější střihy. A casual modely Gábiny Páralové tohle všechno splňují.

Pod pojmem casual se skrývá uvolněná móda. V podstatě tedy cokoliv, co nepatří do byznysu nebo na společenské akce. Neklade se téměř žádný důraz na pravidla oblékání, jde jen o pohodlí a dobrý pocit nositele. „U tohoto druhu oblečení si dávám hodně záležet na materiálu, který musí být příjemný a držet barvu a tvar," odtajňuje Gábina své hlavní tajemství.
Modely určené pro volný čas by měly být samozřejmě pohodlné, ale to neznamená, že musíte rezignovat na vzhled a vypadat jako v pytli. Casual móda může být sportovní, mírně elegantní i lehce sexy. Záleží pouze na vašem stylu a nápadech.

Když se řekne „casual kalhoty", většinu lidí napadnou džíny. A podle toho to také v ulicích vypadá. Chytrou volbou jsou pohodlné volnější střihy, nejlépe jednobarevné nebo s jemným vzorem. Obyčejné triko s dlouhým rukávem můžete oživit zajímavými detaily. Gábina Páralová je specialistkou na řasení, sklady a netradiční střihy. Dobře vypadají i výrazné vzory, například černobílé pruhy. Pokud je vaším hlavním argumentem ve prospěch kalhot větší pohodlí, pak zkuste třeba jen jiný střih sukně. Asi se nikdo nebude hádat o tom, že volnější „áčková" je daleko pohodlnější než úzká pouzdrová.

Přesto vypadá elegantně a žensky.

Outdoorové šusťákové bundy patří na hory nebo do lesa, do města ale určitě ne. Místo vypasovaného kabátku nebo saka můžete zvolit pohodlnější bundičku z měkkého denimu.

{phocagallery view=category|categoryid=1466|limitstart=0|limitcount=0}