Loading color scheme

SUPER FUTURE S LEVI’S®

20H1FLAGROUPW800BOTTOMS3004RGBCMYK Vyvíjet se, přinášet jiné pohledy, beze strachu zkoušet nové věci… To je styl 21. století. Éry inovátorů. Éry, kdy jsme díky novým technologiím neustále ve středu dění. Éry, která to nejlepší z minulosti přetavuje do ještě úžasnější budoucnosti. Tohle je Super Future – superbudoucnost a právě sem míří nová jarní kolekce Levi's®. Levi's® je jako DJ módy, který mixuje vymazlený ležérní styl našich otců, nostalgii inspirovanou devadesátkami s inovativními strečovými materiály, to nejlepší ze včerejška, dneška a zítřka. A to vše skládá do kolekce, která je zároveň novátorská i důvěrně známá.

Superbudoucnost se odehrává ve zcela nových stylech, jako jsou dámské džíny Balloon a pánské kalhoty XX Chino – dva klasické kousky Levi’s®, které byly přepracovány do nejmodernější podoby. Tato sezóna je o uvolnění a pohodlí. Pro muže to znamená rovné nohavice volnější ve stehnech, jako nabízí rozšířená řada džínů Levi's® 501® ‘93. A pro ženy jsou to oblé siluety a volné ležérní střihy jako po tátovi, například džíny Balloon. Je to směs všeho, co jste v devadesátkách milovali – volnější střihy, ironii a styl inspirovaný ulicí – ale přepracované pro současnost.

Novinkou jarní kolekce je i nové logo inspirované fontem Sans Sherif z 90. let. Zatímco proporce se zvětšují, loga se zmenšují a stávají se pouze sofistikovaným doplňkem. Paleta barev je jemnější, neutrálnější, pastelové barvy a odstíny okrové si pohrávají s ledově modrou, ocelově šedou a tlumeně červenou. Je to dospělý přístup k oblékání, který neobětuje hravost.