Loading color scheme

s.Oliver kolekce podzim/zima 09

s.Oliver kolekce podzim/zima 09 Firma s.Oliver přichází se zbrusu novou kampaní „Living in fashion“ – móda pro život na podzim a zimu 2009, přitom ale nezapomíná na hodnoty, které v módě vždy vyznávala. Populární módní značka s.Oliver slaví právě letos čtyřicetileté jubileum. Tato úspěšně budovaná tradice udává směr celé kampaně, jejíž hlavním cílem je nabídnout skutečnou módu pro každý den i příležitost. Energické a sofistikované vizuální ztvárnění nové kampaně s.Oliver je založeno na unikátní skandinávské krajině a okouzlujícím okolí norského hlavního města Osla.

Nová kolekce s.Oliver pro nadcházející sezónu podzim/zima 2009/10 je charakterizována především kontrasty, které se v různých podobách objevují ve všech dílčích řadách i doplňcích.

s.Oliver Casual women

Nejširší řada značky s.Oliver přináší materiály a střihy ve stylu „country“ jako sepraný denim a vlna, které kombinuje s lehkými, vzdušnými materiály – saténem a šifonem. Barevné spektrum jde od teplých po ostré odstíny červené, fialové a modré.

Sezónu s.Oliver otevírá syrovým, uniformním vzhledem, který se snoubí s rafinovanými detaily, čímž si ponechává ženskost. Kašmír, krajky, květinový potisk a rozevláté volány jsou kombinovány s ostrými detaily s nádechem vojenského stylu. Jednoduché linie sepraného denimu rozbíjí rozevláté tuniky, dlouhé sukně a šifonové šaty.

Část kolekce se nese v duchu hesla „express yourself“ – vyjádři své já. Neotřelý východoevropský, tibetský a peruánský folklor je platformou pro funkční modely s etno prvky. Kabáty s imitací kožešiny a hrubě pletené kardigany jsou doplněny tunikami s bohatými výšivkami.

Casual řada přináší také „dandy“ styl. Mužská silueta je zjemněna originálními prvky. Příjemné, hřejivé materiály jako tvíd, kašmír a samet jsou doplněny kůží. Cigaretové kalhoty a dlouhé kardigany navozují dojem luxusu.

s.Oliver Casual men

Klíčovým motivem celé kolekce je prolínání stylů. Inspirace vycházející z vlivů Ameriky a folkloru východní Evropy je zpracována do podoby vhodné pro každodenní nošení. Syntézou těchto kontrastů vzniká americký bohémský styl. Kostkované nebo pruhované potisky jsou dotvořeny prvky z imitace zvířecí kožešiny. V materiálech převládá tvíd a vlna v podobě hrubé pleteniny. Barevná škála zahrnuje přírodní odstíny béžové, olivovou a variace fialové.

s.Oliver kolekce podzim/zima 09 QS by s.Oliver female

Kolekce přináší střetnutí jednotlivých dekád. Přísný maskulinní vzhled 19. století zjemňují hravé detaily. Pouzdrové sukně, cigaretové a plizované kalhoty, asymetrické bundičky a kabáty zjemňují blůzy a trička s lesklými aplikacemi. Kolekci charakterizuje denim, bavlna, lesklé materiály a nápadité detaily jako výrazné švy a manžety. Dalším aspektem řady QS je hravý, dívčí styl s lehce mystickým nádechem v podobě netradičních potisků s přírodními motivy. Vrstvené topy, krajky, šifon a nevšední šaty evokují doby dávno minulé.

QS by s.Oliver male

Tato mladistvá řada přichází s vintage vzhledem. Obnošený denim, obyčejná bavlněná trička s potiskem, kůže, flanelové košile a pletené mikiny s norským vzorem doplněné blejzry a tenkými kravatami spojují uhlazený městský styl s přírodní syrovostí. Černá, bílá a šedivá jsou dotvořeny tóny fialové, modré a zelené. Barevné plochy oživují nápadité potisky.

s.Oliver Accessories

Kolekce doplňků pokrývá široké spektrum od čistých linií a jednoduchosti až po promyšlenou křiklavost. Speciální pozornost se věnuje detailům a metalickým logům. Kabelkám, páskům a textilním doplňkům dominují teplé odstíny v barvách koňaku, kávy, jantaru a terakoty s akcenty šedé, zelené a fialové. Část kolekce je inspirována současnými ikonami jako Carlou Bruni či Barackem Obamou. Šik doplňky jsou téměř architektonicky propracované.