Loading color scheme

Akce Intimissimi Objevte svoji velikost je tady!

{phocagallery view=category|categoryid=549|imageid=1568|float=left}Je překvapivé, jak málo žen nosí podprsenku, která by jim po všech stránkách perfektně vyhovovala. Skvěle sedla, neškrtila, neklouzala a zároveň dodávala efekt, který očekáváte. Pokud stále i vy hledáte tu svoji dokonalou podprsenku, zbystřete! Italská značka Intimissimi pořádá úspěšnou akci Objevte svoji velikost, která bude probíhat ve všech obchodech po celé ČR od 20. do 28. dubna.

Jak akce funguje? V obchodě Intimissimi vám přeměří všechny nezbytné míry a odpovíte na pár jednoduchých otázek týkajících se požadavků, které na podprsenku máte. Jaký je váš styl? Romantický, sportovní, elegantní? Jaký efekt hledáte? Objem? Přirozenost? Svůdné tvary?

Podle výsledků a rad a zkušeností shop asistentky bude doporučena vaše ideální a dokonalá podprsenka. Všechny střihy nesou pro lepší zapamatování ženská jména. A tak se třeba dozvíte, že ta vaše je Daniela. Když přijdete kdykoli příště do obchodu Intimissimi, požádáte už jen o všechny podprsenky s názvem Daniela – a na vás bude už jen vybrat si barvu a materiál.

Kromě praktické brožurky se všemi typy podprsenek Intimissimi s užitečnými radami popisujícími péči, praní a správné skladování podprsenek si odnesete z akce také kartičku s označením typu a velikosti vaší „perfect bra" a navíc i malý dárek.

Brožura The Perfect Bra je vyplněna romantickými černobílými obrazy s hvězdami značky Intimissimi – modelkami Tamarou Lazic, Irinou Shayk a Tatyanou Mityushina, která je tváří kampaně pro letošní jaro a léto. Fotky jsou dílem fotografa Raphaela Mazzucca.

{phocagallery view=category|categoryid=549|limitstart=0|limitcount=0}