Loading color scheme

Slaďte se na Valentýna. Obrazně i doslova v trenýrkách ELKA

ELKAValentynimage Půl výplaty za luxusní večeři nebo hodiny strávené ve frontě na dárek. I tak někteří tráví Valentýna. Pokud tohle ale není váš styl a pořád za tímto svátkem vidíte spíš oslavu lásky než konzumu, nadělte svojí drahé polovičce namísto honosných darů vtipnou drobnost a hlavně společně strávený čas. Valentýna můžete společně prolenošit třeba ve sladěných trenýrkách od české značky ELKA, která i letos představuje speciální valentýnskou kolekci.

Buďte spolu. V dnešní hektické době je čas strávený s vašimi nejbližšími čím dál větší vzácností. A o to víc potěší. Naplánujte si den jen spolu, ideálně bez telefonů, jen s dobrým jídlem, filmem a klidně v posteli. 

Dárek, co potěší oba. Česká společnost ELKA věří, že kouzlo se ukrývá v maličkostech. Proto i letos navrhla speciální valentýnskou kolekci trenýrek pro muže, ženy a dokonce i děti, takže se můžete na společné lenošení sladit do týmových barev. Něžněji než prémiový bavlněný satén, ze kterého jsou vyrobeny, vás může pohladit už jen váš partner nebo partnerka. 

V aktuální valentýnské kolekci najdete 4 motivy: květovaný, ptačí a retro srdíčkový v červené a modré variantě. Trenýrky ELKA můžete nosit klidně celý rok, takže se nejedná o žádnou jednorázovou zbytečnost. Pánové je využívají jako spodní prádlo a dámy si je oblíbily hlavně na spaní. Navíc se vyrábí do poslední nitky v Česku, takže k vám neputují přes půlku planety. ELKA samozřejmě umí trenýrky zabalit do dárkového balení a klidně přidat i osobní vzkaz pro obdarovaného.

Na elka-underwear.cz najdete také “Love packy” - sladěné balíčky, které obsahují pánské trenýrky, dámské trenýrky a dvě škrabošky na spaní ve stejném vzoru (950 Kč).