Loading color scheme

Funkční merino kalhotky Modibodi – v suchu za všech okolností

1 Kultovní australská značka spodního prádla Modibodi, která svou popularitu získala zejména bohatým sortimentem menstruačních kalhotek a plavek, nabízí také funkční prádlo na sport i běžné nošení. Kalhotky Modibodi Classic Bikini Moisture Wicking jsou vyrobené z příjemné bambusové viskózy a v klíně mají extra vrstvu z merino vlny, která pohlcuje vlhkost. V prodeji je sada 5 kusů kalhotek střihu klasické bikiny v různých barvách (černá, tělová, bílá, šedá se vzorem) Modibodi kalhotky Classic Bikini Moisture Wicking skvěle sedí a udrží intimní partie v suchu a pohodlí za všech okolností, v létě i v zimě.

Na savou merino vrstvu používá značka Modibodi svou originální technologii Modifier Air. Díky ní je tento merino materiál tenký, pružný, příjemný na dotek a prodyšný, zároveň využívá přirozené vlastnosti merina efektivně odvádět vlhkost a zabránit tvorbě zápachu.

Kalhotky Modibodi Classic Bikini Moisture Wicking nejsou opatřeny nepropustnou vrstvou, proto se nejedná o kalhotky menstruační. Součástí sady je univerzální plátěný pytlík.

S ohledem na merino vlnu se pro zachování co nejdelší životnosti kalhotek doporučuje jemnější péče při praní a sušení – nepoužívat žlučové mýdlo a prát max. na 30 C, ideálně v ochranném sáčku.

Spodní prádlo Modibodi splňuje přísné ekologické standardy a má certifikát Oeko-tex®. Značka Modibodi proslula kromě výjimečné kvality svých produktů i tím, že propaguje přirozenou krásu žen a produktové fotky nejsou zásadně nijak upravovány.

O značce Modibodi
Modibodi je proslulá australská značka menstruačních kalhotek, plavek a nepropustného prádla pro ženy i dívky. Od založení v roce 2013 patří mezi nejvýznamnější výrobce ekologického menstruačního prádla s certifikací Oeko-tex®. Pro vlastní unikátní patentovanou nepropustnou technologii Modifier je typické použití australské merino vlny v savé vrstvě. Největší předností této značky je rozmanitost nabídky co se týče střihů, barev, designových stylů i velikostí včetně škály podle intenzity savosti. Kromě klasických menstruačních kalhotek má také řadu ModibodiRED pro teenagerky. Celosvětově se značka Modibodi prosadila mimo jiné i díky speciální kolekcí nepropustných menstruačních plavek. Modibodi vyrábí také speciální prádlo pro kojící maminky nebo sportovní prádlo, které pomáhá při pocení. Modibodi se řídí přísnými ekologickými standardy a obchodními principy fair trade. Fotky produktů značky Modibodi zobrazují přirozenou krásu žen a zásadně nejsou upravovány. Další zajímavostí filozofie Modibodi je osvěta tématu inkontinence a otevřené propagování využití produktů při problémech s inkontinencí v jakémkoliv věku.

MNOHO DALŠÍCH POHODLNÝCH DÁMSKÝCH KALHOTEK ZA SUPER CENY NALEZNETE V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>