Loading color scheme

Elegantní a praktické kabelky Dior Le 30

Logo Dior Mezi nejzajímavější doplňky v kolekci na jaro a léto luxusní módní značky Dior patří elegantní kožené kabelky „Le 30". Třicítka v názvu odkazuje na Avenue Montaigne č. 30, legendární adresu v Paříži, kde značka Dior sídlí už od roku 1946.

Elegantní a praktické kabelky Dior Le 30 Kolekci doprovází kampaň s topmodelkou Gisele Bündchen, která stejně jako značka Dior představuje vyzývavost, přitažlivost a ultražensky moderní sexy styl. Kabelky jsou ručně vyrobené a jsou dostupné ve třech velikostech, Small Shopping, Medium Shopping a Large Shopping. Na první pohled zaujmou prvotřídním zpracováním a originálním zdobením. Ucha jsou vyrobená ze dvou různě velkých kovových řetězů, zapínání je tvořeno stahovadlem a z kožené šňůrky visí výrazné logo Christian Dior, které je odnímatelné a dá se použít třeba jako přívěšek na klíče. Zajímavá je pak především široká škála použitých materiálů a barevného zpracování - vybírat je možné z celkem osmi typů kůže a dvaceti barev. Vybrané modely zdobí typické diorovské prošívání „cannage" nebo zvířecí potisky na vnitřní straně kabely, které odkazují na safari styl, jenž je jedním z motivů celé letní kolekce Dior. Nejluxusnější modely jsou vyrobeny z krokodýlí kůže.

 

Elegantní a prostorné kabely Dior Le 30 jsou v prodeji v butiku Dior v Pařížské ulici 4. Ceny se pohybují od 38 tisíc do půl milionu (verze v krokodýlí kůži).

Elegantní a praktické kabelky Dior Le 30 Elegantní a praktické kabelky Dior Le 30