Loading color scheme

SLUNEČNÍ BRÝLE DO KAŽDÉ KABELKY

VogueVO2870S22674852 Sluneční brýle jsou jedinečný módní doplněk, který dotváří náš osobní styl. Ale jejich hlavní funkcí by měla zůstat ochrana očí před škodlivým UV zářením. Konečně jsou tu jarní slunečné dny, ale ostré slunce může být nebezpečné. Naše oči mu ještě nepřivykly a hlavně zapomínáme sluneční brýle. Dlouhodobé vystavení intenzivnímu slunečnímu záření přitom může způsobit šedý zákal, v extrémním případě i poškození sítnice, krátkodobé „jen“ nepříjemný a bolestivý zánět rohovky. Navíc jak mhouříme, prohlubují se nám vrásky!

Kvalitní sluneční brýle ochrání oči i citlivou pokožku kolem očí před nebezpečným UV zářením. A ještě se za ně stylově schováme. Nosí se různé typy a velikosti, ty rozměrnější lépe stíní oči z různých úhlů a poskytují lepší ochranu.

Na BigBrands.cz můžete vybírat z mnoha značek, tvarů a barev i cenových relací, například Guess, Just Cavalli, Calvin Klein nebo Ralph Lauren. Ale hlavně se slevou až 80 %. Navíc kvalita je zaručena. Za brýle se skrývají i celebrity. Tak proč ne Vy! Nejdůležitější je ale chránit své oči.