Loading color scheme

Nadělte svým blízkým mužům vánoční radost v podobě kvalitních výrobků značky Wittchen

WittchenczPNSK-KOEN-TAKA-KOLEKCE-OFFICE-LEATHER-4009-K-PSEK-1559-K-PENENKA-2445-K Nechte svého muže, syna, bratra, tatínka, dědečka či kamaráda letos pod vánočním stromkem rozbalit dárek, který jej potěší na dlouhou dobu. Věnujte mu kvalitu jménem Wittchen. Za tímto předním výrobcem koženého zboží a doplňků stojí třicet let tradice a zkušeností s módou, která se neokouká. Ve čtyřech obchodech a e-shopu Wittchen objevíte kabelky, peněženky, pásky, rukavice, šátky, deštníky, ale i obuv či oblečení. Dopřejte mužům ve své rodině či mezi přáteli luxusní dárek, který jej bude dlouho těšit.

Dárek, který má smysl: SkutecnyDarek.cz oslaví 10 let limitovanou edicí originálních dárků navržených známými umělci a Šimonem Pánkem

Chlebovka-MaximVelcovky Výtvarník a performer František Skála, designer Maxim Velčovský, ilustrátorka a výtvarnice Léna Brauner a malířka a grafička Míla Fürstová. Čtyři slavní čeští umělci a zakladatel humanitární organizace Člověk v tísni vytvořili originální předměty, které můžete letos nadělit pod stromeček. Pět inspirativních osobností, které se rozhodly limitovanými edicemi dárků z vlastní tvorby podpořit charitativní e-shop společnosti Člověk v tísni SkutecnyDarek.cz a oslavit tak 10. výročí od spuštění projektu. Všechny designové dárky budou do prodeje zařazeny od konce listopadu.

Darujte k Vánocům zážitky a radostně strávený čas! Dopřejte svým blízkým pobyt na Dolní Moravě

Dolni-Morava---darkove-poukazy-4 Vybrat ty správné vánoční dárky, které opravdu potěší, není vůbec snadné. Proč letos své blízké místo balíčků neobdarujete zážitkem, z kterého se budou moci dlouho těšit? Místo obcházení přeplněných obchodů si poukaz připravte sami přímo ve svém telefonu či u počítače a můžete se začít těšit na radostné a zábavné zážitky, které si obdarovaní přivezou z pobytu v horském resortu Dolní Morava.

ŠŤASTNÉ A VESELÉ S KOSMETICKÝMI SADAMI BAYLIS & HARDING

Domdeco-Baylis-amp-Harding-Drkov-sada-pee-o-tlo---Fk-a-grantove-jablko-132-K Čas klidu a pohody, štěstí a lásky. Vánoce se kvapem blíží a ještě než si začneme užívat všech kouzelných chvilek, musíme se zamyslet, čím potěšíme své nejbližší pod vánočním stromečkem. Protože oblečení si radši každý koupí sám, lásce ke knihám nepropadne každý a volba správného parfému je často ošemetná, dáváme v Domdecu přednost kosmetice. Takový dárek se hodí jak pro maminky a tatínky, tak i babičky, sourozence či milovaného partnera. Zkrátka a dobře: kosmetikou nikdy neuděláte krok vedle – a luxusní kosmetikou značky Baylis & Harding povede vaše cesta tím nejlepším směrem!

Voňavý průvodce po lahodných vánočních dárcích. Vyberte to pravé pro své blízké!

Cajova-zahradacz-image-5 Rozmýšlíte se, čím obdarovat rodiče, prarodiče, kamarádky nebo kolegy? Hledání vhodných dárků nemusí být vůbec náročné. Stačí si otevřít e-shop Čajová zahrada a z pohodlí domova vybrat originální dárky v nejvyšší kvalitě. Vybírat můžete z více než pěti set druhů čaje, šedesáti druhů kávy a nejrůznějšího příslušenství. Díky opravdu rychlé dopravě navíc nemusíte mít strach, že se dárky na cestě pod stromeček zdrží.

Tip na vánoční dárek pro muže: Překvapení s osobním věnováním a další originální kousky z Plzeňského Prazdroje

Gravrovn-7 Otázku, co nadělit pod vánoční stromeček manželovi, dědečkovi, kamarádům či kolegům, mnohé ženy každoročně řeší univerzálním dárkem bez fantazie. Vybrat překvapení, které je originální, praktické a pány zaručeně potěší, je přitom docela snadné. Klasické i atypické pivní sklenice, trika, otvíráky, dřevěná prkénka ve tvaru soudku... výšivka s krátkým osobním vzkazem či vygravírované individuální věnování je povýší na jedinečný kousek!

3 + 5 dárků pro něj i pro ni – praktické doplňky

{phocagallery view=category|categoryid=2329|imageid=7854|float=left}Proč jsou doplňky ideálními dárky? Protože doplňky jsou věci čistě pro radost. Sice je nepotřebujete nutně, ale je tak pěkné je mít! Zvlášť když jsou to praktické kousky, které skutečně využijete. Udělali jsme proto výběr těch nejlepších doplňků z pratelného papíru Uashmama. Tři tipy pro muže, pět tipů pro ženy – protože vybrat dárek pro ně je vždycky o něco těžší :-)

Ponožky od babičky jsou projekt, který dělá babičky šťastnějšími. A taky geniální dárek.

{phocagallery view=category|categoryid=2315|imageid=7790|float=left}Jedním z největších smutků, který trápí české seniory, je pocit, že nejsou dost užiteční. Nikde to nevědí lépe než v centru pro seniory Elpida, které jako jeden ze svých projektů provozuje linku důvěry pro seniory. A protože i malé skutky mohou změnit svět, vymysleli v Elpidě projekt Ponožky od babičky. I letos tak čekají tisíce ručně pletených párů pravých babičkovských ponožek, komu udělají radost pod stromečkem nebo třeba na mrazivém svahu.

INSPIRUJTE SE NA VÁNOCE NOVOU KOLEKCÍ OBLEČENÍ BOGNER

{phocagallery view=category|categoryid=2299|imageid=7743|float=left}Vánoce se kvapem blíží a v listopadu nastává ten nejlepší čas začít řešit dárky pro naše nejbližší. Chcete letos svátky ozvláštnit a darovat něco speciálního? Pak nahlédněte do nabídky německé značky Bogner, která pro vás připravila řadu zimního dámského i pánského oblečení, které bude mít pod stromečkem zaručeně úspěch! Kolekci vévodí kvalitní teplé materiály, zimní motivy a moderní střihy, díky kterým se oblečení stává ideálním nejen na zasněžené horské kopce, ale i do ruchu velkoměsta.

S dárkovými sadami Rituals darujete něžný dotyk v překrásném balení

{phocagallery view=category|categoryid=2296|imageid=7701|float=left}Poohlížíte se po vhodném vánočním dárku pro své blízké? Vyberte takový, který zalichotí smyslům a pohladí pokožku hedvábným dotykem. Najděte tu pravou péči v některém z luxusních dárkových balíčků Rituals. Vsaďte na jedinečné kolekce v překrásných dárkových krabicích, které poslouží jako schránka na poklady ještě dlouho poté, co vypotřebujete původní obsah.

Šťastné a veselé z Demdaca!

{phocagallery view=category|categoryid=2272|imageid=7537|float=left}Protože podzim už se všemi deseti hlásí ke slovu, nastal čas začít přemýšlet o všem, co nás v následujících měsících čeká. Kromě třídění šatníku, hrabání tlejícího listí a zazimování chalupy před sebou máme také spoustu příjemných aktivit - třeba popíjení horkého svařáku, stavění sněhuláků z třpytivého prašanu nebo prožívání svátku, který my všichni v Demdacu pokládáme za ten nejkrásnější z celého roku. Vánoce se dotýkají každého z nás a věříme, že každý je také tráví v doprovodu svých nejbližších. Právě ty chceme o vánočních svátcích potěšit, a proto těm bez inspirace přinášíme nápady na překrásné dárky, které budou pod stromečkem zaručeně úspěšné!

Hledáte dokonalý dárek? Zkuste stylové tričko

{phocagallery view=category|categoryid=2202|imageid=7247|float=left}Potrpíte si na to, abyste vypadali za všech okolností naprosto dokonale a také naprosto stylově? Pokud ano, jistě se v módě vyznáte a víte, co je takzvaně IN. Díky tomu můžete své znalosti a zkušenosti využít při koupi vhodného dárku pro někoho z vašich blízkých. My doporučíme stále žádanější parádní tričko s potiskem. Jak vybrat to pravé? Na několik faktů, které je třeba zohlednit, se společně podíváme. Hlavní roli pochopitelně hraje velikost. Tu poznáte buď od oka, nebo podle cedulky na oblečení, které konkrétní osoba nosí.

UDĚLEJTE RADOST SOBĚ ANEBO NĚKOMU BLÍZKÉMU

{phocagallery view=category|categoryid=2066|imageid=6712|float=left}I šátek může být kouskem umění, které bude s vámi v průběhu celého dne. Právě krásné umělecké vzory zdobí šátky FREYWILLE. Najdete zde motivy inspirovány dílem velikánů, kteří se svým dílem zapsali do historie. Alfons Mucha, Claude Monet anebo Gustav Klimt a jejich díla ovlivnily designéry značky v jednotlivých kolekcích. Milovnice historie potěší motivy ze starověkého Egypta, a to ani zdaleka není všechno...

Diář, skicák nebo pouzdro na doklady? Legendární Traveller’s Notebook může být vším, co chcete

{phocagallery view=category|categoryid=2015|imageid=6512|float=left}Na trhu je nekonečný výběr notesů, ale stejně máte pocit, že žádný stoprocentně nevyhovuje vašim potřebám? Zavděčit se každému není snadné, japonská značka Midori se ale dostala pěkně blízko. Navrhla totiž dnes už legendární Traveller’s Notebook, který je vysoce kvalitní, maximálně stylový a navíc se snadno přizpůsobí i těm nejnáročnějším potřebám a vydrží celý život. Variabilní kožené zápisníky Midori i s příslušenstvím prodává penShop.cz, největší prodejce psacích potřeb u nás.

Udělejte si z šálku ranního čaje malý rituál

{phocagallery view=category|categoryid=1873|imageid=6196|float=left}Bez hrnku horkého čaje nebo silné kávy si mnozí z nás nedokážou představit svoje ráno. Tím spíše v zimě. Není proto jediný důvod, proč si pravidelný ranní rituál ještě nezpříjemnit. Udělat to můžete pomocí krásných hrnků a konvic. Kouzelné vyrábí německá značka Jenaer Glas. Jsou ručně vyrobené z borosilikátového skla.

Jak si s penShop.cz usnadnit balení dárků a mít je krásnější než loni

{phocagallery view=category|categoryid=1829|imageid=6006|float=left}V dnešní uspěchané době končí čím dál více dárků v obyčejné dárkové taštičce bez špetky originality. A to je veliká škoda. Daleko více obdarovaného pod stromečkem potěšíte dárkem, na jehož balení jste si dali záležet. Ovšem ani originální balení dárků vám nemusí zabrat spoustu času a práce. Stačí mít ty správné pomůcky a krásně zabalený dárek, přání nebo jmenovku vytvoříte za pár okamžiků. PenShop.cz, největší prodejce psacích potřeb v České republice, nabízí vychytávky jako dekorační rollery, kreativní sady nebo metalické pastelky a popisovače.

Tip na originální dárek pod stromeček: Krásné deníky z PenShopu uchovají vzpomínky pět i deset let

{phocagallery view=category|categoryid=1675|imageid=5455|float=left}Psaní deníku je skvělý prostředek k psychohygieně, urovnání myšlenek i zachování pomíjivých vzpomínek. A u něčeho tak osobního a intimního, jako je deník, by byla škoda, kdyby měl po roce skončit v šuplíku. PenShop.cz, největší prodejce psacích potřeb u nás, představuje deníky, do kterých si můžete zapisovat dokonce pět i deset let. Zároveň se krásný a kvalitní zápisník hodí jako dárek pod stromeček pro vaše blízké.

Vánoční kolekce LUSH

{phocagallery view=category|categoryid=1673|imageid=5447|float=left}Vánoce se blíží a s nimi je tu nová kolekce sezonních produktů značky LUSH. Jako vždy je zábavná a neuvěřitelně voňavá, plná úžasně relaxačních produktů, které v zimních měsících zahřejí nejen tělo, ale i mysl. Nová řada, která je dostupná už od 3. října v kamenném i internetovém obchodě, zahrnuje jak samotné produkty do vany a sprchy a péči o tělo a obličej, tak hotové dárkové balíčky.

Dárky, které jsou IN

{phocagallery view=category|categoryid=1419|imageid=4417|float=left} Zážitky jako dárky jsou stále „in". Především k významným životním jubileím a výročím se hodí věnovat něco nezapomenutelného a výjimečného, čím zážitkové dárky určitě jsou. Jaké zážitky se v poslední době staly oblíbenými? Podívejte se na následující tipy a nechte se inspirovat.

Darujte dárek s trvalou hodnotou, darujte špičkovou péči o zrak

{phocagallery view=category|categoryid=1411|imageid=4401|float=left}Vánoce jsou časem splněných přání, jejichž realizaci dosud bránil nedostatek času, odhodlání či peněz. Věnujte svým blízkým dárek, který zlepší kvalitu jejich života. Refrakční Centrum Praha nyní nabízí dárkové certifikáty na specializované vyšetření zraku, plastickou operaci víček nebo laserovou operaci očí za zvýhodněnou cenu.

Vánoční nabídka módní značky s.Oliver: hodinky či parfém?

{phocagallery view=category|categoryid=1403|imageid=4369|float=left}A je to tady, opět po roce ... Přestože se shonu a shánění na poslední chvíli podaří o Vánocích málokomu zcela vyhnout, tyto svátky by měly být, jak všichni dobře víme, především o radosti, klidu a rodinné pohodě. Chcete-li svým blízkým udělat radost a zároveň se vyhnout přeplněným nákupním centrům, je dobré se na vánoční nadílku připravit v předstihu. Co byste řekli třeba na parfém nebo hodinky? Tyto i další dobré tipy nabízejí prodejny německé módní a lifestylové značky s.Oliver. Kromě tradiční nabídky dámských a pánských kolekcí tak můžete vybírat z doplňků včetně kvalitních parfémů a hodinek. V nabídce je zcela nová dámská a pánská vůně s.Oliver SOULMATE či silikonové hodinky v osmnácti odstínech.